Nyitókép: Laky Erzsébet

 

Idén is a közösséget ünnepelték a faluban. Ott jártunk.

 

A pódatejedi önkormányzat szórakozni hívta a helyieket, valamint az érdeklődőket. A szervezők generációkat megszólító ünnepi programmal vártak mindenkit a helyi futballpályán.

 

 hirdetes_810x300  

 

 

A községi ünnepség első részében koszorúzási megemlékezés volt a pódatejedi hivatal előtt. Az ott bemutatott és a hívekért felajánlott szentmisét Mons. Szakál László János esperes-plébános celebrálta. A jelenlévők együtt imádkoztak egészségért, a magyarok megmaradásáért, a település fejlődéséért és vezetőiért, valamint a világbékéért.

 

 

 

Az esemény másik részében a kikapcsolódás kapott főszerepet. Koncertek sorozata és szórakoztató gyermekprogramok kötötték le a jelenlévők figyelmét.

 

 

Gyermeksarok

 

A legkisebbek légvároztak, valamint az arcfestési, illetve csillámtetoválásos lehetőségeket is kihasználták. Ezenfelül többen is befonatták a hajukat. A fodrászok látványos fonatokat alkottak.

 

A közösséget ünnepelték Pódatejed községben – Képriport és beszámoló

 

 

 

A gyermekek körében a legnagyobb sikert a habparty aratta…

 

 

Jótékonysági percek

 

A pódatejedi óvoda képviselői számos finomsággal várták a vásárlókat. Különféle süteményeket, édességeket lehetett beszerezni. A gyermekek is örültek a sok ínyencségnek!

 

Új tanév, új épület – megújult a pódatejedi óvoda

 

 

A befolyt összeget a helyi óvodára fordítják – tudtuk meg a pedagógusoktól.

 

 

Szállt a habfelhő, szólt a muzsika: ilyen volt a csallóközi népünnepély – Képek

 

Szórakozás

 

A pódatejedi önkormányzat különböző zenei stílust tűzött műsorra, miután Csóka Sándor polgármester köszöntötte a jelenlévőket. Az augusztusi rendezvényen felcsendültek retro- és modern slágerek, továbbá nótaszó és operett is zengett.

 

 

 

Színpadta lépett többek között a csallóközi Kosáry Judit, Józsa Janka és Kosár Szabolcs, majd élő koncertet adott a magyarországi Bon-Bon zenekar.

 

 

 

 

A falunap fénypontja a tűzijáték volt. Az azt követő mulatozás hajnalig tartott, ahol fiatal és idős egyaránt ropta a táncot.

 

 

 

További képeink:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laky Erzsébet

 

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.