Nyitókép: CNN

 

A rajongók tovább bővíthetik ismereteiket a varázsvilágról.

J. K. Rowling a Pottermore weboldalán keresztül tudatta, hogy négy új Harry Potter-minikönyvet jelentet meg, melyekből kettő E-book formájában már június 27-től elérhető lesz. A négy különálló történet a Roxfort életébe és tantárgyaiba enged majd mélyebb bepillantást, de a varázslóvilágról is újabb ismereteket szerezhetnek a rajongók.

 

“Készülj fel, hogy ezekkel a rövid történetekkel – melyeket a History of Magic kiegészítő kötet és az Egyesült Királyság nemzeti könyvtárának kiállítása ihletett – még jobban elmerülsz majd a varázsvilág gazdag történetébe, legyen az a saját mugli történelmünk, vagy a világé, amit Rowling alkotott”

 

– olvasható a Pottermore oldalán.

 hirdetes_810x300  

 

A könyvek összesen hét varázslatos tantárgy anyagát fogják tartalmazni: Bűbájtan és a Sötét Varázslatok Kivédése, Bájitaltan és Gyógynövénytan, Jóslástan és Asztronómia, illetve Legendás Lények Gondozása.

 

A Harry Potter: A Journey Through Charms and Defence Against the Dark Arts, a Harry Potter: A Journey Through Potions and Herbology, a Harry Potter: A Journey Through Divination and Astronomy és végül a Harry Potter: A Journey Through Care of Magical Creatures című könyvekhez illusztrációk is készültek, melyeket Rohan Daniel Eason jegyez.

 hirdetes_810x300  

 

A könyvek elsőként angol, francia, olasz és német nyelven lesznek elérhetőek.

 

Mirror

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!