Nyitókép: huffingtonpost.co.uk

 

Húsztól negyvenegy évig terjedő börtönbüntetésre ítéltek három férfit Pennsylvaniában, mert évekig állatokkal közösültek – írja a Huffington Post.

 

A 31 éves Matthew Brubaker, a 41 éves Terry Wallace és a 34 éves Marc Measnikoff egy tinédzser korú fiút kényszerítettek arra, hogy lefogja az állatokat, míg azok közösültek vele. Tettüket elismerték. Rengeteg állat az esetek után elpusztult.

 

Brubaker elismerte, hogy lovakkal, kecskével és a saját kutyájával szexelt. Measnikoff tagadta, hogy kutyákkal is szexelt volna, szerinte csak lóval volt.

 hirdetes_810x300  

 

A három férfi az öt év alatt összesen kilenc lóval, egy kecskével, egy tehénnel, és közelebbről meg nem határozott számú kutyával közösült.

 

Úgy buktak le, hogy a tinédzser feljelentette őket a mounsoni rendőrségen. A hatóság rengeteg házi videót, felvevő készülékeket, kamerákat talált a pennsylvaniai helyszínen.

 

William Shaw Jr körzeti ügyész elmondta, hogy az illegális cselekményeikből készült videók örökre beégtek a retinájába, és élete végéig emlékezni fog arra, amiket a felvételeken látott.

 

A három férfit összesen 730 rendbeli bűncselekménnyel vádolják. Ügyvédjük szerint a rájuk kiszabott büntetés túlzott, korábban ugyanis nem voltak büntetve.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.