Nyitókép: mandiner.hu

 

Szembe kell szállnunk azzal az identitásellenes szellemi terrorizmussal, amely destabilizálni akarja a nyugati világban fennálló demokratikus uralmi rendet – hangsúlyozta az Országgyűlés elnöke csütörtökön a Terror Háza Múzeum és a Szent István Intézet által a kommunizmus áldozatainak emléknapja alkalmából szervezett budapesti konferencián.

 

A Vörös csillag a kereszt ellen című tanácskozáson Kövér László arról beszélt: az emberi identitás kiemelt célponttá vált az államok mint legitim közhatalmak és a napjainkra a világpolitika színpadára betörő magánhatalmak között dúló háborúban.

 

Kövér László hangsúlyozta: utóbbiak egyik stratégiai csapásiránya az állampolgárok nemzeti, vallási és nemi identitásának szétzilálása, ahogy a szervezett, módszeres és menekültkérdésnek álcázott bevándoroltatás, a politikai elitek tagjainak „behálózása, korrumpálása”, az állami szuverenitás stratégiai döntési pontjainak saját megbízottakkal elfoglalása, az elitek és a vezetettek egymással szembeni kijátszása és a társadalmi kommunikáció ellenőrzés alá vonása.

Létkérdés, hogy ebben a küzdelemben „mi, magyarok meg tudjuk-e védeni a magyar állam szuverenitását és cselekvőképességét” – fogalmazott a házelnök.

 hirdetes_810x300  

 

MTI

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!