Nyitókép: MTI/EPA/Dmitrij Asztahov

 

Dmitrij Medvegyev, az Orosz Föderáció Biztonsági Tanácsának alelnöke, volt orosz elnök pénteken a sátánnal való konfliktusnak nevezte Oroszország ukrajnai háborúját, és arra figyelmeztetett, hogy Moszkva minden ellenségét a pokol tüzére küldheti.

 

Medvegyev, aki egykor liberálisnak vallotta magát, a Telegramon közzétett bejegyzésében azt írta, hogy Oroszország „őrült drogfüggő nácikkal“ harcol Ukrajnában. Ukrajnát pedig „a széthulló nyugati birodalom lakói támogatják, akiknek az elkorcsosulástól a nyál folyik az állukon“.

 

Ukrajna és a Nyugat többször is cáfolta Vlagyimir Putyin orosz elnök állítását, miszerint Ukrajnát az orosz ajkú lakosságot üldöző fasiszták vezetik, az ukrajnai háborút pedig brutális új területek megszerzésére irányuló kísérletnek nevezik.

 hirdetes_810x300  

 

Medvegyev szerint azonban Oroszország „hatalmas és gazdag ország”, amelynek „nincs szüksége idegen területekre”, mert mindenből megvan mindene, a háborúban pedig csak „a népét védi”.

 

A Kreml egykori vezetője az orosz nemzeti összetartozás napjának szentelt bejegyzésében azt is kijelentette, hogy országa célja „megállítani a pokol uralkodóját: mindegy, milyen nevet használ – Sátán, Lucifer vagy Iblis“.

 

Medvegyev szerint Oroszországnak számos fegyver áll a rendelkezésére, beleértve azt a képességet is, hogy minden ellenségét a „Gyehenna lángjaira“ küldje, ami a pokol héber kifejezése.

 

Ugyanakkor a sátán fegyvere „összerakott hazugság, míg a mi fegyverünk az igazság. Ezért helyes a szándékunk. Ezért lesz a miénk a győzelem!“ – tette hozzá Medvegyev.

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.