Nyitókép: Twitter

 

Hollywood legendás színésze fantasztikus hangulatban volt a minap, amikor először beszélt nyilvánosan barátnője, a 29 éves Noor Alfallah terhességéről és arról, hogy milyen érzés negyedszerre is apává válni.

 

„Ez nagyon különleges. Apának lenni mindig is az volt. Sok gyerekem van, de igazán különleges, hogy pont most jön a következő”

 

– mesélte a 83 éves Pacino egy videóban.

 

 hirdetes_810x300  

A színésznek egy közös lánya van Jan Tarranttól, a 33 éves Julie, valamint a 22 éves ikrek, Olivia és Anton Beverly D’Angelótól.

 

83 évesen apai örömök elé néz a Keresztapa filmek sztárja, Al Pacino

 

Amikor a nemsokára érkező baba neméről kérdezték, Pacino azt mondta, hogy nem tudják kisfiút vagy kislányt várnak-e Alfallah-val.

 

Pacino azután szólalt meg először nyilvánosan, hogy apasági tesztet követelt, ugyanis nem hitte el, hogy 83 évesen újra apa lesz. A színész képviselője nem kívánt nyilatkozni az apasági teszt eredményéről, de úgy tudni, a vizsgálat igazolta, hogy Al az apa.

 

Al Pacino DNS-tesztet követelt 29 éves barátnőjétől. Kiderült, hogy mégis ő az apa

 

A párt először 2022 áprilisában hozták szóba egymással, miután együtt látták őket vacsorázni, később több forrás is megerősítette, hogy Al és Noor a koronavírus járvány óta randevúznak.

 

A Pacinóval való kapcsolata előtt Alfallah-t Mick Jaggerrel hozták kapcsolatba – akivel akkor járt, amikor a zenész 74 éves volt, ő pedig 22 –, valamint a 60 éves milliárdos Nicolas Berggruen-nel.

 

hirado.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!