Nyitókép: MCX162

 

A Facebook alapítója, Mark Zuckerberg elvesztette türelmét a riválisával, Elon Muskkal való esetleges ketrecmérkőzés miatti vita kapcsán.

 

Betelt a pohár, amikor Musk egy gyakorlómeccset javasolt Zuckerberg otthonában, a kaliforniai Palo Altóban. „Azt hiszem, mindannyian egyetértünk abban, hogy Elon nem gondolja komolyan. Ideje más dolgokra összpontosítani“ – írta vasárnap Zuckerberg a Threads platformon.

 

Zuckerberg hangsúlyozta, hogy konkrét időpontot javasolt a Muskkal való meccsükre. Felajánlotta Dan White-nak, a vegyes harcművészeteket népszerűsítő UFC vezetőjének, hogy szervezzen meg egy hivatalos meccset.

 hirdetes_810x300  

 

„Elon nem erősítette meg a dátumot, aztán azt mondta, hogy meg kell műteni, most pedig inkább a kertemben való edzést javasolja“ – bírálta Zuckerberg versenytársát.

 

Azt üzente Musknak, hogy ha komolyan érdekli egy konkrét dátum és egy hivatalos meccs, akkor „tudja, hogyan léphet velem kapcsolatba“. Addig is olyanokkal versenyez, akik „komolyan gondolják a sportot“.

 

Válaszul Musk „gyávának” nevezte Zuckerberget az X platformján (korábban Twitter). A chatjükről egy screenshotot is közzétett, ami azt a benyomást kelti, mintha azt javasolta volna, hogy az edzést igazi párbajnak kell követnie Zuckerberg kertjében.

 

Az ötvenkét éves Musk júniusban párbajra hívta a 39 éves Zuckerberget. Zuckerberg beleegyezett, majd többször bejelentette, hogy készen áll, de Musk nem értett egyet egyetlen javasolt időponttal sem. Musk pénteken jelentette be, hogy a jobb lapockájával kapcsolatos probléma miatt meg kell műteni, aminek kapcsán több hónapos gyógyulás vár rá.

 

Musk és Zuckerberg Olaszországban mérik össze erejüket

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.