A megszokott „pucér nős” Playboy márciustól a múltté. Az egykori Baywatch-lány az utolsó meztelen nő a Playboy címlaplány. Márciustól ugyanis nem lesz pucérkodás a nyuszis magazinban. Sokáig kérdéses volt, hogy ki lesz az utolsó címlaplány, végül Pamela Andersonra esett a választás, akinek ez lesz 14. playboyos címlapja. Az utolsó „pucér címlapos” magazin december 11-én jelenik meg.

 

A magazin főszerkesztője, Cory Jones a 89 éves ötletgazdával, Hugh Hefnerrel arra jutottak, hogy a teljesen pucér nők ideje lejárt, legalábbis az újság számára. Manapság ugyanis az internet, a magazinok telis-tele vannak meztelen nőkkel, egy kattintás és máris kényére-kedvére válogathat az ember a női aktok között. Méghozzá ingyen.

 

A meztelenkedés jól jövedelmező üzletté vált, amit sokan próbálnak meglovagolni. A Playboy kezd lemaradni ebben a versenyben, drasztikusan zuhan az eladott magazinok száma. 1978-ban 5,6 millió előfizetőjük volt, mára csak 800.000 maradt. Az olvasói átlagéletkor 47-ről 30-ra csökkent. Az interneten sem tartoznak már a legnépszerűbb oldalak közé. Ezért kell váltaniuk.

 

 hirdetes_810x300  

Továbbra is lesznek képek nőkről merész pózokban, de nem lesznek teljesen meztelenek a Playboy nyuszik. A magazin, a jövőben elsősorban nagyvárosi, fiatal férfiakhoz szól majd.

 

(The NYT, Playboy fb oldala, RTVS, life.hu)

Nyitókép: Playboy FB oldala

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!