Ahogy arról tegnap a Körkép.sk elsőként beszámolt, a Magyar Közösség Pártja 2016. március 2-án feljelentést tett ismeretlen elkövető ellen a párt nevében tömegesen sms üzeneteket küldő személy ellen. Az alábbiakban az MKP sajtóosztályának közleményét teljes terjedelmében közöljük:

 

 

Lejárató kampány indult az MKP ellen. A párt büntető feljelentést tett a rendőrségen

 

Ismeretlen elkövetők a szerdai nap folyamán tömegesen mobiltelefonos sms-üzeneteket küldtek szét a párt nevében. Szerda este az ügyben az MKP pártigazgatója büntető feljelentést tett a komáromi rendőrségen. Az sms-üzenetek a 0910 500 584-es számról tömegével érkeztek az adott mobiltelefonokra, előfordult, hogy valaki akár 8-10 alkalommal is megkapta az üzenetet.

 hirdetes_810x300  

 

Bíró László pártigazgató a rendőrségen feljelentést tett, melyről jegyzőkönyv készült. A büntető feljelentés oka, hogy az MKP úgy látja, valakik a választási moratórium előtt és alatt próbálják lejáratni a pártot, tömeges üzenetekkel zaklatva a választópolgárokat. Ez rossz fényt vethet az MKP-ra, és veszélyezteti a jó eredmény elérését.

 

A rendőrség megkezdte a nyomozást, információink szerint a hatóságnak sikerült beazonosítania a lehetséges elkövetőt.

 

MKP sajtóosztálya

 

 

jegyzokonyv 1o
A rendőrségi jegyzőkönyv 1. oldala. Kép: MKP
jegyzokonyv 2.o
A rendőrségi jegyzőkönyv 2. oldala. Kép: MKP

 

A tömeges sms-ek ügye szerdán, az esti órákban robbant ki. Az első információk szerint ismeretlen elkövetők az MKP-által korábban szétküldött kampány sms-ekkel azonos tartalmú üzeneteket küldtek szét tömegével, egy teljesen más telefonszámról. Később kiderült, hogy a választópolgárokat zaklató üzenetek egyetlen telefonszámról érkeztek, a Körkép.sk információi szerint a nagymegyeri T.S. mobilszámáról.

 

 

Körkép.sk

Nyitókép:teraz.sk

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!