Nyitókép: Buday Mária

 

Hétvégén Komárom város 6 alapiskolájában „Vissza az iskolába!” tesztelési pontokat alakítanak, míg további 5 helyszínen várják a többi lakost.

 

A város közösségi oldalán megjelentek szerint az alapiskolákban létrehozott mintavételi pontok csak azoknak a szülőknek és pedagógusoknak fenntartva, akiket érint majd (valószínűleg hetente) a tesztelés.

 

„Kérjük a szülőket és pedagógusokat, hogy csakis ide jelentkezzenek be, ne terheljék a többi állomást. Az iskolákban zajló tesztelésekre, csak regisztráció útján lehet menni, az ezzel kapcsolatos információkat az óvodák, iskolák és a középiskolák vezetői és tanári kara juttatja el a szülőkhöz. Egy szülő igazolása kötelező, de mindkét szülő tesztelése biztosítva van, igény szerint. Az önkormányzat az elkövetkező hetekben megtesz mindent azért, hogy az iskolák újra indulhassanak, a biztonságos és kényelmes lehetőség a szülők, pedagógusok és az idősebb diákok számára is biztosított lesz.”

 

fogalmaz a város.

 hirdetes_810x300  

 

Az iskolákon kívül folyamatosan zajlik a tesztelés a megszokott helyeken a városban, a Szent Valéria központ már a hétvégén is fogadja az embereket.

 

Ezen kívül a hétvége folyamán lehetőség nyílik még néhány állomáson antigén tesztelésre:

 

  • Sportcsarnok, szombat-vasárnap, 8:00-19:00, 3 mintavételi pont (2 regisztrációval, https://kntest.sk/)
  • Matica ház, szombat-vasárnap, 8:00-19:00, 1 mintavételi pont (nincs regisztráció)
  • Őrsújfalu, szombat, 8:00-19:00, 1 mintavételi pont (nincs regisztráció)
  • Kava, szombat, 8:00-13:00, 1 mintavételi pont (nincs regisztráció)
  • Harcsás, szombat, 14:00-19:00, 1 mintavételi pont (nincs regisztráció)

 

A város közlése szerint ezen kívül külön tesztelést biztosítanak cégeknek, hivataloknak és városi cégeknek, hogy ezzel biztosítsák a folyamatos munkát.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!