Nyitókép: Laky Erzsébet

 

Szeret  stílusosan, a legújabb divat szerinti öltözködni? Lecserélné megunt ruhatárát? Vagy épp a gyermekére keres egyedi, divatos szerkót? A legjobb, ha felkeresi a nyárasdi Bíró Aranka-textilüzletet.

 

 

Vonzó kedvezmények, törzsvásárlói előnyök várnak mindenkit Bíró Aranka tulajdonos üzletében.

 hirdetes_810x300  

 

„Igyekszem mindig a legújabb divatnak megfelelő ruházatot kínálni vásárlóimnak. Többek között olasz és lengyel termékeket árusítok”

 

– árulta el a Körképnek.

 

 

A folyamatosan frissülő női és gyermekáru széles választéka megbízható, stabil megoldást kínál az igényes, ugyanakkor megfizethető termékeket kereső vásárlók számára. Bíró Arankánál ugyanakkor az egyéni kérések teljesítésére is van lehetőség.

 

 

Ottjártunkkor is épp egymásnak adták a kilincset a visszatérő vásárlók. Az egyik ajándékot keresett, a másik egy lenge, nyári ruhát nézett ki magának. Aranka kézségesen szolgálta ki őket, ennek is köszönhető az egyre szélesedő,  elégedett vevőköre.

 

 

Érdemes folyamatosan követni Bíró Aranka-textil FB-oldalát, ahol naprakész kínálat, és vonzó kedvezmények fogadnak bennünket.

 

 

 

Alsóneműre, harisnyára, pizsamára, vagy hétköznapi, esetleg ünnepi ruhadarabokra van szüksége? Öltözzön stílusosan,  elfogadható áron kompromisszumok nélkül.

 

Keresse fel Bíró Aranka-textilüzletét Nyárasd Fő utcáján. Garantáltan elégedetten távozik!

 

További képeink:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laky Erzsébet (fotó és szöveg)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 12 olvasónak tetszik ez a cikk.