Nyitókép forrása: facebook.com

 

Kénytelen lesz a Környezetvédelmi Felügyelőségnek magyarázkodni tátrai fürdőzése kapcsán Romana Tabák (OĽaNO) parlamenti képviselőnő. A felügyelőség közlése szerint két panasz is érkezett a képviselőnő fürdőzése miatt, akinek részben ezekre is reagálnia kell.

 

Az egyik panasz a Tátrai Nemzeti Park igazgatóságától érkezett, a másik pedig polgári panasz, amit elektronikusan kapott meg a hivatal.

 

Tabák közösségi oldalára töltött fel egy fotót, amin a TANAP területén található patakban fürdőzik, helyszínként pedig a Tar-pataki-vízeséseket jelölte meg, ahol a legszigorúbb természetvédelmi fokozat van érvényben.

 

 hirdetes_810x300  

Tabák később azzal védekezett, hogy rosszul tüntette fel a helyszínt, ugyanakkor helyesnek véli, hogy fürdőzését a felügyelőség vizsgálja.

 

„Nem gondolom, hogy bármilyen módon előnyben kellene részesíteni engem azért, mert képviselő vagyok”

 

közölte Tabák azzal, hogy szívesen megtudná, hogy tényleg szabálysértést követett-e el. A képviselőnő saját elmondása szerint kész arra is, hogy megfizesse az esetleges pénzbírságot. Amennyiben megbírságolják, úgy ennek összege maximálisan 3319 euró lehet.

 

A TANAP panaszt nyújt be a felügyelőséghez, mert az egyik képviselőnő a védett tátrai patakban fürdött

 

teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!