Nyitókép: Routes Online

 

A pozsonyi M. R. Štefánik repülőtér Kelet-Európa tíz legjobb repülőtere között van. A Skytrax felmérése a világ repülőtereit vizsgálta, a felmérés eredménye szerint a kelet-európai repülőterek kategóriájában a 10. helyen végzett a pozsonyi repülőtér – tájékoztatott csütörtökön Veronika Tóthová, a pozsonyi M. R. Štefánik repülőtér szóvivője.

 

„Nagyra értékelem, hogy az M. R. Štefánik repülőtér az utasok értékelése alapján jól szerepelt a világ repülőtereit vizsgáló legrangosabb felmérésben. Örülök, hogy szolgáltatásainkat pozitívan értékelték, ugyanakkor ez motivál is bennünket, hogy folyamatosan bővítsük szolgáltatásainkat, és javítsuk az utasok kényelmét”

 

mondta Dušan Novota, a pozsonyi M. R. Štefánik repülőtér vezérigazgatója.

 

A világ repülőtereit rangsoroló szavazásba több mint 100 nemzet több millió utasa kapcsolódik be minden évben. A kérdőíveket 2023 augusztusa és 2024 márciusa között töltötték ki az utasok, a világ több mint 570 repülőterét értékelték. A felmérésben a check-in intézését, az érkezés és az indulás szervezését, a vásárlási lehetőségeket, a biztonság szintjét és az útlevél ellenőrzésének menetét értékelték a válaszadók.

 hirdetes_810x300  

 

tasr

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!