Az SNS egykori elnöke, Anna Belousovová a Hospodárske Novinynek adott interjújában Andrej Danko esélyeit boncolgatta.

 

Az SNS egykori elnökének, Anna Belousovovának nem okozott meglepetést, hogy a koalíció legnagyobb problémáját jelenleg Andrej Danko okozza. A gazdasági napilapnak adott interjújában többször is kritizálta az SNS jelenlegi első emberét.

 

Belousovová olyan politikusként jellemezte Dankot, aki már eddig is nagyon sok embert eltaposott maga körül.

 

 hirdetes_810x300  

 „Abból a tapasztalatomból indulok ki, hogy Danko a múltban nagyon sok olyan embert eltaposott, akiknek aztán a hátán felkapaszkodott oda, ahol éppen lenni szeretett volna. Konkrét embereket taposott el, sőt a választóit is, hiszen a jelenlegi SNS se nem nemzeti, se nem keresztény és nem is szociális párt”

 

– kritizálta Belousovová Dankot. Majd hozzátette, hogy Danko azért tudta megszólítani a választótáborát, mert az emberek még nem ismerték őt.

 

 „Ha végignézzük a felkapaszkodásának a kronológiáját és a történetét, akkor azt kell, hogy mondjam, hogy Danko alapvető tulajdonsága egyértelműen a tisztességtelenség. Az pedig, hogy más embereket eltaposson az útjából, számára alapvető dolog”

 

– állítja az SNS egykori elnöke.

 

Belousovová szerint a Smer óriási hibát csinált azzal, hogy Dankoból az ország második legmagasabb közjogi méltóságát csinálta.

 

„Én kritizálhatom Ficot annak a kormánynak a kialakítása miatt, amelynek érdekében azt is feláldozta, hogy Andrej Dankoból a második legmagasabb közjogi méltóságot csinálta, és ezzel a Smer magára vállalta a felelősséget. A Smer egyáltalán nem tudta, és még csak át sem tanulmányozta azt, hogy valójában kivel is van dolguk. Valószínűleg a Smernek erőnek erejével kormányon kellett maradnia, és most is nagyon jól tudják azt, hogy miért kellett továbbra is ott maradniuk”

 

– mondta Belousovová.

 

Forrás: HNonline.sk/Körkép.sk

Nyitókép: extraplus.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!