Nyitókép forrása: webnoviny.sk

 

Sulíkéknak nem szabadna tovább segíteniük Ficón – bírálta a Miroslav Beblavý frakción kívüli parlamenti képviselő nevével fémjelzett parlamenten kívüli liberális SPOLU az SaS-t. Az ok a másik liberális párt sajtótájékoztatója, ahol Richard Sulík pártelnök bejelentette, hogy együtt kívánnak működni a Mezőgazdasági Minisztérium korábbi munkatársával, Zuzana Šubovával.

 

A hölgy, mint az uniós források IROP keretét kezelő részleg korábbi igazgatója, azt állítja, hogy a mezőgazdasági tárca óránként 120-140 eurót fizetett a Deloitte nevű tanácsadó cégnek azért a munkáért, amit végül a tárca saját alkalmazottjai végeztek el.

 

Šubová ráadásul korábban a SPOLU tagja volt, állítása szerint azért távozott a pártból, mert annak egy másik tagja állítása szerint a Deloitte ügyvezetője.

 hirdetes_810x300  

 

„Nagyon sajnáljuk, hogy az SaS a mai sajtókonferenciáján hamisan és az igazságot nélkülözve rátámadt saját szövetségeseire. Sulíkék nem vették fel velünk a kapcsolatot, nem kérdezték meg tőlünk, valójában mi történt. Ehelyett teret adtak egy volt párttagunknak, aki valótlanságon alapuló támadást intézett ellenünk”

 

írta a SPOLU a facebookon. A párt szerint Šubovát igenis támogatták az uniós források tisztább elosztása érdekében. Hozzátették, hogy Šubová kilépő nyilatkozata mellett a párt elnökének azt írta, hogy tiszteletben tartja, hogy a párt egy másik tagjának férje a Deloittenál dolgozik, a párt szerint csak akkor lépett ki a pártból, mikor kiderült, nem kerül fel a SPOLU európai parlamenti választási listájára.

 

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!