Nyitókép: Archív

 

Simon Zsolt Magyar Fóruma nem a Szövetséggel együtt indul a szeptember 30-i parlamenti választásokon. Forró Krisztián pártelnök szerint ugyanis a Szövetség nem fogadja el Simon Zsolt ultimátumát, miszerint nevezzék át a Szövetséget a következőre: Szövetség-Magyar Fórum.

 

Ez volt ugyanis Simon Zsolt ultimátumszerű feltétele ahhoz, hogy egy választási listán szerepeljenek a Szövetséggel. Simon így a továbbiakban már csak a szlovák pártokra számíthat.

 

 hirdetes_810x300  

A két fél ma ült tárgyalóasztalhoz, mely már a második körös egyeztetés volt a részükről.

 

Hogy mit jelentett volna a Szövetség számára, ha akár egyénileg, akár pártalapon Simon Zsolt és társai megjelennek a Szövetséggel azonos választási listán, erről itt írtunk.

 

Király Zsolt: Mit jelent Solymos ajánlata?

 

Simon Zsolt értesüléseink szerint mindent megtesz annak érdekében, hogy megtévessze a felidéki magyarságot. Ezt szolgálja majd az egyik jelenleg meg nem nevezett, országosan ismert ügynökség következő, jövő héten megjelenő közvélemény-kutatása is, melyben, – ha jók az értesüléseink – a Magyar Fórum a Szövetség-Aliancia előtt szerepel. Hogy ez mennyire életszerű, látva a legutóbbi megyei és önkormányzati választások eredményeit, ahol Simonék szinte mérhetetlen eredményt értek el, olvasóink fantáziájára bízzuk. Mint ahogy azt is, mi motiválhatja az adott ügynökséget, hogy ilyen eredménnyel álljon elő.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 6 olvasónak tetszik ez a cikk.