Nyitókép: Facebook/SaS

 

Az SaS elindítja a „Változtatunk a játékon“ kampányt. A párt egyszerűen már csak „Saská“-nak nevezi magát, vagyis úgy, ahogyan az emberek a leggyakrabban hívják.

 

Ahogy a párt sajtóközleményében közölte, ezt a rövid nevet a mobileszközökre adaptálták, amelyeket elsősorban a fiatal választók használnak. Tizennégy év után új logóval is készül a párt az előrehozott parlamenti választásokra.

 

A párt kijelentette, hogy számos olyan témát kínál, amelyeknek természetes hangoztatója, legyen szó gazdaságról, államháztartásról, nők és gyermekek jogairól, mentális egészségről, LMBTI+ jogokról, modern oktatásról, igazságszolgáltatásról, Ukrajna támogatásáról és az ország Nyugat-barát irányultságáról.

 hirdetes_810x300  

 

 „Igen, mi valóban megváltoztatjuk a játékot. Harcolni fogunk. Nézzetek körül. Talán láttok valaki mást Szlovákiában, akinek nincs korrupciós botránya, aki tartja a szavát, akinek igazi szakértők által összeállított programja van, akinek több mint tízéves tapasztalata van abban, hogyan lehet ezeket a konkrét megoldásokat megvalósítani az emberek számára, akit nem ideológia irányít, hanem józan ész, és akinek az az őszinte vágya, hogy Szlovákiának a lehető legjobb jövőt építse?”

 

– jelentette ki Richard Sulík, a párt elnöke, mondván: mindazok, akik hisznek bennük, velük megváltoztatják a játékot, és „nem engedik megvesztegetni magukat a pazarlástól, amit a gyerekeink fognak megfizetni”.

 

„Elegük van a kaotikus amatőrökből. Konkrét változások érdeklik őket, amelyek miatt a fiataloknak megéri Szlovákiában maradni. Végre valódi eredményeket akarnak. És egy magabiztos Szlovákiát akarnak, amely a legjobban tudja, mire van szüksége”

 

– zárta szavait Sulík.

 

SITA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!