Pozsony megye folytatja a tulajdonában lévő épületek felújítását, mégpedig a megyei hivatal cselekvési terve alapján. Ennek köszönhetően került sor a báhonyi Szociális Szolgáltatások Otthonának rekonstrukciójára is.

 

 „A megye továbbra is folytatja a már megkezdett felújításokat, emellett pedig javítja és felújítja a saját épületeit is. Így volt ez a báhonyi Szociális Szolgáltatások Otthonának esetében is, ahol új padlót és ajtókat kaptak a lakók, de a főbejáratot is felújítottuk, sőt a statikát is megerősítettük“

 

– összegezte Pozsony megyefőnöke, Pavol Frešo.

 

Fotó: BSK

 

 hirdetes_810x300  

A Szociális Szolgáltatások Otthonának újjáépítési munkálataiba beletartozott a főbejárat felújítása, ahol az új kerámia padlóburkolat mellett műanyag ajtókat is kaptak az otthon lakói.

 

A kastélyban a női részlegen statikailag megerősítették a mennyezetet és a padlót. Továbbá a folyosón és hét helyiségben eltávolították a nem megfelelő padlót, amit a munkálatok után felújítottak és rendbe tettek.

 

Fotó: BSK

 

„A mozgásképes nőknek kialakított emeleten teljes felújítás zajlott. Ennek érdekében mindent le kellett bontani, kezdve az öreg padlótól, amit először fel kellett szedni, majd le kellett betonozni és gumizni. Továbbá az ajtókat is kicserélték, így a klienseknek tolható ajtajaik lettek, így könnyebben közlekednek a szobákban. Ennek a felújításnak köszönhetően akadálymentesítettük a kastély bejáratát is, valamint két ajtót is, melyek közül az egyik az adminisztratív, a másik pedig az ételkiadó helyiségbe vezet“

 

– mondta báhonyi Szociális Szolgáltatások Otthonának igazgatója, Mária Vráblová.

 

Körkép.sk/sajtóhír

Nyitókép: BSK

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!