Nyitókép: körkép.sk/kpa

 

Teremfocitorna, borkonferencia, koncert, színházi előadások, kiállítás, kézműves foglalkozások… Mindenki megtalálhatja a magának tetsző programokat a Komáromi járásban. Szemezgessünk! 

 

November 28., Komárom

 

I. Dunamente Borkonferencia

 hirdetes_810x300  

 

Kezdés: 9.00

Helyszín: Komárom, Tiszti Pavilon

 

 

Célja, hogy párbeszédre hívja a felvidéki és magyar borászokat, szakújságírókat, és minden érdeklődőt, továbbá hogy naprakész információkat lássa el a résztvevőket szőlészeti, borászati és bormarketing témában. A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni lehet e-mailben: [email protected],  telefonon: +421 948 830 202 vagy személyesen (KIK, Komárom, Klapka tér 1.)

 

A Borkonferencia után ugyanott, 17.00 kezdettel kerül sor a Dunamente Ízei elnevezésű sétáló kóstolóra, sok borásszal, kézműves helyi élelmiszerekkel. Bővebb infó itt

 

 

November 28., Komárom

 

A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. pályázati bemutató és felkészítő körutat szervez Felvidéken leányvállalata, a BGA Felvidék s. r. o. vezetőinek segítségével.

A szervezett találkozókon az érdeklődők megismerhetik a BGA Zrt. nyílt pályázati programjait, a pályázás és az elszámolás folyamatát a NIR rendszeren keresztül, és tájékoztatást kapnak a BGA Zrt. tevékenységének bővüléséről.

 

Komárom – Danubius szálló földszinti nagyterem, 17:00-18:30
Cím: Dunajské nábrežie 12., 945 01 Komárno

 

November 29., Komárom, Selye János Egyetem

 

Bevezetés az ugariti kultúrába, nemzetközi tudományos konferencia 2018. november 29-én, csütörtök, 9.00 a Selye János Egyetem Református Teológiai Karán.

 

A konferencia a református, illetve az evangélikus teológia újabb, aktuális jelenségeit, kihívásait kívánja tematizálni a témában. A rendezvény egyik célja az újabban felmerült problémák, kérdéskörök, a kutatók aktuális kutatásainak közzététele, értékelése.

 

November 30., Gúta

 

Ne mástól várd a boldogságot!

 

Időpont: 2018.11.30. 18:00 – 20:00
Helyszín: Gúta –Adrianna’s pilates

 

Miért tűnik úgy, hogy az egész életünket örökösen a boldogság után rohanva éljük? Miért van az, hogy amint úgy érezzük, hogy megtaláltuk vagy megéltük pár pillanatra, máris tovaszáll belőlünk az érzés? Vajon miért gondoljuk, hogy csak egy társsal lehetünk boldogok? Ezeket a kérdéseket fogom fejtegetni közösen a résztvevőkkel, választ adva arra a kérdésre is, hogy vajon miért érezzük úgy, hogy mindig mindennek ugyan az a végeredménye az életünkben.

 

Bővebb infó itt

 

 

November 30., Komárom

 

Óriási ROCK parádé, 2018 november 30, Fellépők: Sétagalopp, Rockmisszió, Sweet Hell Rock Band, Blues Company, belépő: 7 eur vagy 2000 forint. Ital akciók, grill, garantált szórakozás, nem csak motorosoknak. Szeretettel várunk mindenkit. Bővebb infó itt

 

 

November 30., Komárom

 

Várunk benneteket a 2. KerecsenFészek klubestre. Ezúttal a budapesti Historica zenekarral húzzuk a talpalávalót. Amennyiben ki vagy éhezve az igazi veretes rock zenére, itt a helyed! Pláne, ha kíváncsi vagy egy-két új Kerecsen nótára is, melyek már a következő albumra készülnek. Bővebb infó itt

 

 

December 1., Komárom

 

December 1-én teremlabdarúgó kupának ad otthont a Komáromi városi sportcsarnok, melyen a hazai KFC mellett szlovákiai (AS Trenčín, FC DAC 1904), magyarországi (Puskás Akadémia FC, ETO FC Győr, Ferencvárosi TC, MOL Vidi FC) és ausztriai (FC Flyeralarm Admira) klubok U10-es csapatai mérik össze erejeiket. Bővebb infó itt

 

 

December 1., Örsújfalu

A régmúlt legismertebb kabaréjelenetei egy előadásban!!! A jól ismert fergeteges humor, új köntösben!!! És mindez a RIVALDA SZÍNHÁZ előadásában.
Jöjjön mindenki, aki egy vidám estére vágyik.

Belépődíj: 2.- euró a „BECSÜLETKASSZÁBA”

Kezdés: 18:00

Helyszín: kultúrház, Örsújfalu

bővebb infó itt

 

December 1., Komárom, RÉV – A Magyar Kultúra Háza

 

A “Kálmán-nap” arról az életszakaszról szól, amikor a történet szereplői felismerik, hogy egy olyan életkorba léptek, amikortól minden csak ismétlődés az ember életében, sok fordulat már nem várható, nincs több kockázatvállalás, őrzése van annak, ami már megvan, mert nincs idő és erő újrakezdeni.

 

 

Bővebb infó itt

 

December 1-2, Gúta

 

2018. december 1-én és 2-án idén már 3. alkalommal szervezzük meg a Gútai háziasszonyok csoportjával karöltve a kézműves vásárunkat. Szebbnél szebb karácsonyi ajándéknak is megfelelő kézi alkotásokból lehet majd válogatni a helyszínen akár egy finom kávé, tea elfogyasztása közben.
Mindenkit sok sok szeretettel várunk! Bővebb infó itt

 

 

December 2., Komárom

 

Vasútmodell terepasztal kiállítás

December 2., Martos

December 2., Komárom

A Mi Karácsonyunk – programsorozat

Bővebb infó itt

Összeállította Komjáthy Petőcz Andrea

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!