Nyitókép: körkép.sk/kpa

 

Az elkövetkező napok is tartogatnak érdekes programokat a Lévai járásban élőknek és az oda látogatóknak. Összegyűjtöttük őket, szemezgessünk!

 

November 30-án Zselízen kiderül, Ki a vagány a vidéken. Az ifjúsági tehetségkutató versenyen többek között népdal, néptánc és szóló hangszer kategóriában is megmérkőznek a fiatal tehetségek.

 

 hirdetes_810x300  

 

Közelednek az ünnepek, ajándékozd meg saját készítésű illatgyertyával szeretteidet! A gyertyakészítés fortélyait december 1-én tanulhatod meg az ipolysági városi könyvtárban.

 

 

December 1-én szervezik meg a II. Alsó-Garam menti Helytörténészek Találkozóját a lévai járásbeli Lekéren. A konferencia Simon Attila Csak álltunk és sírtunk c. kötetének bemutatásával veszi kezdetét.    

 

 

Szalai György festményei még december 21-ig láthatók és a megvásárolhatók az ipolysági Simonyi Lajos Galériában.

 

 

December 2-án kerül sor az Art for help elnevezésű jótékonysági árverést megelőző kiállítás megnyitójára a lévai zsinagógában. A művészeti alkotások árverésére december 9-én kerül sor, a befolyt összeget hátrányos helyzetű családok megsegítésére fordítják a szervezők.

 

 

Az Ipolysági Művészeti Alapiskola szeretettel invitálja a zenekedvelőket a december 3-án megrendezésre kerülő adventi hangversenyére.

 

 

Az ipolysági Szokolyi Alajos Olimpiai Klub december 5-én szervezi meg az olimpiai eszme hirdetőinek és támogatóinak baráti találkozóját a Városháza színháztermében.

 

 

Összeállította Kapusník Csaba

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!