Negyedik alkalommal szerezi meg a csilizpatasi Csemadok hagyományos fesztiválját, melyen most is érdekes programok várják az érdeklődőket.

 

Csilizapatason a csemadokosok híresek arról, hogy testközelbe hozzák a nem épp szokványos programokat a régióban élők számára. Az október 12-én megrendezésre kerülő IV. Csilizpatasi Csemadok Fesztiválon sem lesz ez másképp.

 

Első alkalommal kerül sor egy bikarodeó versenyre (elektromos bikával). A versenyen való részvétel díjtalan de regisztrációhoz kötött. Fontos információ, hogy csak 16 éven felüliek és csak saját felelősségre vehetnek részt rajta.

 

 hirdetes_810x300  

A vállalkozó kedvű fiatalabb gyerekek a verseny után kipróbálhatják a bikát.

 

Nem hiányozhat a fesztiválról a népdal- és nótaéneklés sem. Mindezek után pedig Magyarország egyik leghíresebb szinkron színésze és a Drága Örökösök c. sorozat sztárja érkezik Lippai László személyében, akivel beszélgetni fognak, majd egy szinkron bemutatóra és egy szinkron versenyre is sor kerül a kicsik számára, akik kipróbálhatják tehetségüket. A résztvevők jutalomban részesülnek! 

 

 

A program része a magyarországi Groovehouse együttes fellépése is. Finom ételekről és italokról Fábrik Károly gondoskodik.

 

A Fesztivál kapui 14 órakor nyitnak. A belépés díjtalan, a rendezők mindenkit szeretettel várnak!

 

A rendezvény médiapartnere a Körkép.sk

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.