Nyitókép: Trnavský kraj zážitkov

 

Az új járatot Nagyszombat megye mutatta be az International Mediterrane Tourism Market 2023 izraeli idegenforgalmi vásáron Tel-Avivban.

 

A közvetlen repülőjárat bevezetését Pöstyén és Tel-Aviv között Nagyszombat megye Regionális Turisztikai Szervezet és az izraeli utazásszervező Overseas Travel Ltd képviselői mutatták be.

 

„A repülőtérben rejlő lehetőségek kihasználása a turizmus fejlesztésére prioritás számunkra. Ehhez kapcsolódnak azok a beruházások, amelyeket a repülőtérre irányítottunk, valamint a tevékenységek hosszú távú támogatása. Ha visszatekintünk a múltba, történelmileg a Pöstyénbe irányuló első járatok a fürdőszezonhoz kötődtek”

 

 hirdetes_810x300  

– mondta Jozef Viskupič, a Nagyszombat megye elnöke.

 

„Az izraeli turisták a legjobb külföldi turisták közé tartoznak abban a tekintetben, hogy hány éjszakát töltenek el Szlovákiában, ezért értékesek számunkra. Megállapodást írtunk alá az izraeli turisztikai miniszterrel a szorosabb együttműködésről. Nagyon nagy potenciált látunk az idegenforgalom fejlesztésében mindkét oldalon”

 

– mondta Andrej Doležal ideiglenesen kinevezett közlekedési miniszter (Sme rodina-jelölt).

 

A nagyszombati régióban fellelhető élményeket a Slovakia Travel országos turizmust támogató és fejlesztő szervezet standján mutatták be.

 

„Nagyon örülök, hogy bejelentették a Pöstyén és Tel-Aviv közötti légi járat elindítását. Szeretném megköszönni a kerületi szervezetnek, valamint az önkormányzatnak az erőfeszítéseket és a munkát, amivel Szlovákia egy kicsit elérhetőbbé válik az izraeli látogatók számára”

 

– mondta Václav Mika, a Slovakia Travel vezérigazgatója.

 

Nagyszombat megye első látogatói, akik a közvetlen járatot fogják igénybe venni, április 19-én szállnak le Pöstyénben.

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!