Az utóbbi időben felkapott témává vált a dunaszerdahelyi DAC fociklub és az épülő-szépülő Aréna. Íme néhány fontos tudnivaló az újításokról.

 

Az edzőváltásokon átesett csallóközi fociklub fél évnyi kihagyás után november 19-én hazatér, a Trencsén ellen már hazai pályán szurkolhatnak nekik az érdeklődők.

 

László Csaba csapata némi mentalitásbeli javulást mutat, bízunk benne, hogy a hazai pálya megteszi majd a hatását, hiszen a gyengébb játékot leginkább a sorozatos idegenbeli játékra fogták.

 

 hirdetes_810x300  

Tegnap (november 12-én – a szerk. megj.) megtörtént a stadionban az első villanypróba is, amiről videó is készült.

 

 

A jövő heti rangadón már az új rendszer szerint történik majd a beléptetés a stadionba – forgóajtós (turniket), és több újítást is terveznek bevezetni. Egy ilyen újdonság, hogy a stadionban a büfében újonnan nem lehet majd készpénzzel fizetni, ehelyett bevezetik a cash kártyás fizetést. A gyakorlatban ez annyit jelent, hogy a szurkoló megvásárolja az adott kártyát, feltölti egy tetszőleges összeggel, ami minimum 5 euró, és a stadionon belül már a kártyával fizet. A vásárlás kizárólag a büfénél való fizetésre vonatkozik, a jegyvásárlásra már nem.

 

Drágulnak a jegyárak is. A fő lelátóra, ami jelen esetben a „C” lelátó, 8 eurós lesz a helyjegy, míg a kapu mögötti helyekre 6 euróért vásárolhatunk. Természetesen a hölgyek, a 12 év alattiak, a 65 év felettiek és az egészségkárosultak jegye kedvezményes lesz – ők a fő lelátóra 4 euróért, a kapu mögé pedig 3 euróért válthatnak jegyet.

 

10412

 

A DAC Aréna két új lelátója összesen 6839, egyénileg számozott ülőhellyel rendelkezik.

  • C tribün (északi oldal): 4075
  • B tribün (keleti oldal): 2610
  • BC tribün (a két lelátó közti sarok): 154

 

További újdonság, hogy az Arénában minden jegy helyjegy lesz, tehát  mindenki egy kiválasztott helyre vásárolhat jegyet. A régi stadionban mint tudjuk, erre nem volt lehetőség, a bérleteseket leszámítva a szurkolók érkezési sorrendben illetve szabad székek alapján foglaltak helyet.

 

 

Körkép.sk

Nyitókép: fcdac.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!