A Rózsahegy elleni döntetlen és a Slovnaft Cup-ból való kiesés ugyan kissé lelombozta a sárga-kék szurkolókat, de már készülnek a holnapi meccsre.

 

A Fortuna Ligában László Csaba védencei március 11-én, szombaton 16:30-kor a listavezető Zsolnát fogadják.

 

A rendezőség a mérkőzést különleges rendszerű sporteseménynek nyilvánította, és bár nem minősítették rizikósnak, mégis szigorú biztonsági előírásokat léptettek érvénybe.

 

 hirdetes_810x300  

„A hazai szurkolók számára a C1 – C5 (északi tribün) és a B1 – B4 (keleti tribün) szektorok állnak rendelkezésre, a tolókocsis drukkerek pedig a BC szektor alatt kapnak helyet.

 

A Sport utca azon szakasza, mely az Észak 2 lakótelep fele visz, a Mező utca és a Gyurcsó utca kereszteződésében található körforgalomig kb. 15.30 órától (a vendégszurkolók érkezésétől függően) lezárásra kerül a motoros és gyalogos forgalom számára egyaránt. A Vásártérre való behajtás csak a közelben található parkolók megteléséig lesz lehetséges, ezt követően szintén lezárásra kerül a motoros forgalom előtt.

 

Azt javasoljuk szurkolóinknak, hogy a stadiont a Piactér és Szent István tér felől közelítsék meg.”

 

Olvasható az fcdac.sk oldalán.

 

Szigorúbb beléptetés

 

A beléptetésnél is szigorúbb ellenőrzésre kell számítani, a szurkolók csak a B és a C lelátók sarkán található forgókapukon keresztül tudnak bejutni.

 

Külön szektort jelöltek ki a vendégcsapat szurkolói számára, amelyet elválasztanak a hazai szurkolók szektorától (az öreg fő tribün bal oldalában).

 

A biztonsági intézkedések miatt lassabb bejutásra kell számítani, így ajánlott a megszokottnál korábbi érkezés. A stadion kapui egy és háromnegyed órával a kezdés előtt, 14.45-kor nyílnak. A DAC Aréna 2-es és 3-as számú jegypénztárai (a forgóajtóknál) lesznek megnyitva a hazai szurkolók részére, 12.00 órától.

 

„Azok a személyek, akik láthatólag alkohol vagy egyéb szerek befolyása alatt állnak, nem lesznek beengedve a stadionba; ugyanez azokra is érvényes, akiknél az előbb említett anyagokat találnak a szervezők. Minden transzparens és zászló is ellenőrzésre kerül, amelyek nem lehetnek szilárd rúdon, és amelyek esetlegesen fegyverként használhatók. Abban az esetben, ha az említett tárgyak gyalázó, gúnyolódó szavakat, illetve olyan képeket tartalmaznak, amelyek alkalmasak a köznyugalom megzavarására, elkobzásra kerülnek, és a tulajdonosaikat nem engedik be a stadionba.”

 

Teltházas DAC-Slovan

 

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, óriási érdkelődés övezi a DAC-Slovan április 8-i rangadóját, amelyre már csak néhány belépő maradt. A jegyértékesítés március 1-én kezdődött. Aki szeretné élőben, a helyszínen megtekinteni a mérkőzést, annak igencsak sietnie kell…

 

Az YBS DAC Fanklub szurkolói nagy erőkkel készülnek a Slovan elleni áprilisi örökrangadóra is, amely koreográfiájának megvalósításához a fanklub vezetői gyűjtést is szerveznek. A DAC legnagyobb szurkolói klubja köszönettel fogad el támogatást mindazoktól, akik az örök ellenfél Slovan ellen is szeretnének felejthetetlen biztatást és hangulatot varázsolni a DAC Arénában.

 

A támogatásokat az alábbi számlaszámon fogadják: 

 

IBAN: SK4109000000005080524906 (Az YBS számlaszáma)

Swift: GIBASKBX

 

 

Körkép.sk, fcdac.sk

Nyitókép: fcdac.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!