Nyitókép: nemzetisport.hu

 

Lionel Messi, az argentin válogatott játékosa korrupt játékvezetésről beszélt a 2019-es Copa América kapcsán. Messi odáig ment, hogy azt nyilatkozta, úgyis csak Brazília nyerheti meg a tornát.

 

Argentína viharos meccsen győzte le 2:1-re Chilét a Copa bronzmeccsén. Messit és Gary Medelt is kiállította a játékvezető.

 

A Barcelona sztárja ezután nem vett részt az éremátadáson, amit azzal indokolt, hogy szerinte korruptak voltak a játékvezetők a tornán, amivel végig Brazília döntőig vezető útját egyengették.

 hirdetes_810x300  

 

„Nem kell részt vennünk abban a korrupcióban, amit elszenvedtünk ezen a tornán – idézi Messit az As. – Továbbjuthattunk volna, de nem engedték, hogy ott legyünk a döntőben. A lényeg, hogy a csapat végül is jól teljesített. Talán az egész előre el volt rendezve, és azért szenvedtem el a történteket, amit az imént mondtam.”

 

Messi szerint „Az egész tornán nyomják Brazíliát, de a döntőben remélhetőleg már nem befolyásolja a játékvezető és a VAR a dolgokat, hagyják, hogy Peru futballozhasson, bár szerintem ez valószínűtlen.”

 

nemzetisport.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!