Nyitókép: dac1904.sk/archív

 

A DAC a mérkőzés favoritjaként lépett pályára, és Vida Kristopher 53. percben szerzett találatával el is hozta a három pontot Erdőhátról.

 

Már az első félidőben is a sárga-kékek domináltak, bár túl sok helyzetet nem tudtak kialakítani, gólra pedig akkor még egyet sem sikerült váltaniuk. A Szenice leginkább csak védekezni tudott, egy-két alkalommal próbáltak meg gyors letámadásokkal villanni, de nem tudtak veszélyesek lenni Jedlička kapujára.

 

A DAC a második félidőt veszélyesebben kezdte. Vida Krisz már a 47. percben kapura lőtt, de Vorel védte a helyzetet. Az 51. percben egy standard helyzetből próbálkoztak be a hazaiak, ám Jedličkának nem okozott különösebb gondot megfogni a labdát.

 hirdetes_810x300  

 

Az 53. percben aztán Davis beadása Baumgartnernek nem volt jó, megtalálta azonban Vida Kristophert, aki a bal felsőbe varrta a labdát – szépségdíjas találat volt!

 

Innentől a labda jóformán csak a DAC játékosainál volt, folyamatosan támadtak, ám góljaik számát már nem sikerült növelniük. A hosszabbítás első percében még a csereként beálló Taiwo előtt volt hatalmas helyzet, azonban nem talált be.

 

Szenice – DAC

0:1

 

A nézők számát tekintve nem nagyon jött be a szenicei szurkolói csoport toborzása. A stadionba jegyet váltó 823 nézőből 245 volt a DAC-szurkoló. A DAC hivatalos honlapján közöltek szerint a 70. perc környékén két hazai szurkoló próbált meg provokálódni a sárga-kékekkel, azonban elegáns megoldásként egy „Hajrá DAC!”-cal válaszoltak a dunaszerdahelyiek.

 

Körkép.sk

Megosztás:
Címkék: DAC győzelem szenice

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 5 olvasónak tetszik ez a cikk.