Nyitókép: illusztráció

 

A válogatott szünet végével visszatérnek a pályára az országos bajnokságok csapatai. Az Orange Sport ráadásul egész hétre ingyenessé tette a hozzáférést kínálatához a szurkolóknak.

 

A DAC szombaton Nyitrán lép pályára a Fortuna Liga 14. fordulójában. A találkozót az Orange Sport közvetíti élőben. Az egyébként fizetős csatorna most különleges akcióval rukkolt elő – a (DAC)szurkolók ingyenesen tekinthetik meg műsorait egész héten.

 

A DAC ennek örömére készített is egy videót, melyben lépésről lépésre bemutatja, mi a teendő az ingyenes hozzáférés aktiválásához, valamint megadta a linket is, amely a kupon beváltásához szükséges.

 

 hirdetes_810x300  

További újdonság – nem is tudunk magunkhoz térni -, hogy a Nyitra-DAC derbi hagyományos szlovák nyelvű kommentárja mellett egy alternatív hangsávon magyarul is élvezheti majd a sárga-kék közönség a meccset Nagy Viktor, a Digi Sport Hu kommentátorának tolmácsolásában.

 

Az már csak a pont az i-n, hogy a DAC-szurkolóknak több nyereménytárgyat is felajánlott az Orange Sport a DAC hagyományos, mérkőzés előtt tippversenyében.

 

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 5 olvasónak tetszik ez a cikk.