Nyitókép: dobrenoviny.sk

 

A portugál futballikon februárban tölti be 36. életévét. Ennek ellenére nem tervezi, hogy visszavesz a tempóból. Az olasz Juventus csatára videó interjújában elmondta, hogy a visszavonulás helyett új célokra összpontosít.

 

„Továbbra is erősnek érzem magam úgy fizikai, mint mentális szempontból. Még sok évig szeretnék játszani a legmagasabb szinten, bár az ember soha nem tudja, mi jöhet közbe,“

 

– mondta Ronaldo, akinek 2022 júniusában jár le az aktuális szerződése. Az ötszörös Aranylabdás továbbra is érzi magában a motivációt, hogy a legjobb legyen.

 

 hirdetes_810x300  

„Ha hajt előre az akaraterő a siker felé, nem számít, hány éves vagy. Igyekszem kiélvezni az összes pályán töltött percet, mert eljöhet a pillanat, amikor hirtelen mindennek vége szakad. Erről beszélek gyakran a fiatalabb csapattársaimnak is,“

 

– tette hozzá Ronaldo, aki 2016-ban Európa-bajnoki címet szerzett Portugáliával.

 

Sikergyűjteményéből már csak egyetlen nagy cím hiányzik, ez pedig a világbajnoki győzelem. Legközelebb erre 2022-ben Katarban lesz lehetősége, amennyiben Portugáliának sikerül kiharcolnia a továbbjutást selejtezőcsoportjából, mely jövő márciusban kezdődik.

 

Portugália az A-csoportban szerepel Szerbiával, Írországgal, Luxemburggal és Azerbajdzsánnal.

 

Dobrenoviny.sk/Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!