Nyitókép: dac1904.sk

 

A sárga-kékek június 14-én, hétfőn kezdik meg a felkészülést a 2021/22-es szezonra – közölte a dac1904.sk. A klub közlése szerint több mint egy hónappal később, július 24-25-én már első bajnokiján léphet pályára a dunaszerdahelyi klub, idegenben, Nagymihály vendégeként.

 

Ettől függetlenül a köztes időszakban sem tétlenkednek majd, hisz bemutatkoznak az új kupasorozatban, az Európa Konferencia-ligában, amelybe az UEFA hivatalos információja szerint július 8-án, az 1. előselejtezőben kapcsolódnak be.

 

Azonban még mindig megvan annak a lehetősége is, hogy a Fortuna Liga ezüstérmeseként csak a 2. selejtezőkörben kezdjük meg az európai kupaküzdelmeket (ennek első meccseit július 22-én, a visszavágókat egy héttel később rendezik).

 

fogalmaz a klub.

 hirdetes_810x300  

 

A hazai környezetben abszolvált nyitóedzések után a gárda egyhetes összpontosításra utazik a tavalyról már jól ismert Fügenbe. Az edzőtábor keretén belül játsszk az eddigi egyetlen biztos felkészülési találkozójukat, amelyen egy nagynevű ellenféllel, a Red Bull Salzburggal csapnak össze.

 

A DAC (eddigi) nyári felkészülésének terve:
Június 14-e, hétfő: a felkészülés kezdete, MOL Akadémia
Június 18-25-e: összpontosítás az ausztriai Fügenben
Június 25-e, péntek, 18.00 óra: Salzburg-DAC (Eugendorf)

 

A klub közlése szerint a további ellenfelek még a keresés fázisában vannak. A közlemény egyelőre nem számol be arról, hogy kinek az irányításával készülhet majd a csapat az új szezonra.

 

dac1904.sk, Körkép.sk

Megosztás:
Címkék: DAC

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!