Nyitókép: Archív

 

Május 29.-én szombaton Konyha községben került megrendezésre a Merida Road Cup versenysorozat harmadik fordulója, amely  egy hegyi időfutam volt.

 

Az igényes versenyre 143 versenyző nevezett be. 7,1 kilométer hosszú és 4,3 százalékos átlagmeredekségű pálya várt a versenyzőkre. A klubot két versenyző képviselte, akik a minél jobb versenyfelkészülés érdekében a verseny előtti héten pályabejáráson vettek részt, hogy megismerkedjenek a pálya profiljával. A versenyzőket egy perces időközönként rajtoltatták a szervezők.

 

 hirdetes_810x300  

 

Az első két kilométer viszonylag lankásabb, 2-3 százalékos volt, amely fokozatosan nehezedett. Az utolsó egy kilométeren a versenyzőknek 16% százalékos átlagmeredekséget kellett leküzdeniük. A Trinitas Sport Club csapatát Kecskés Attila és Magyar Bálint képviselte.

 

A versenyzőkről tudni kell, hgy javarészt sík területen készülnek a versenyekre, ennek ellenére a felkészültségüket az eredmény is tükrözi. Magyar Bálint az elite kategóriában második helyezést ért el (összetettben 3. helyezés, a 143 indulóból), és Kecskés Attila a hobby kategóriában az ötödik (összetettben pedig 44.) helyezést érte el.

 

 

Magyar Bálint

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 3 olvasónak tetszik ez a cikk.