Nyitókép: Körkép.sk/Komjáthy Lóránt

 

Négy forduló után 10 ponttal a Komáromi FC vezeti a tabellát, miután hétvégén hazai pályán 2:0-ra megverték a Slovan U21 csapatát. Radványi Miklós védencei ezzel egyelőre őrzik veretlenségi sorozatukat a szlovák országos másodosztály aktuális idényében.

 

A komáromiak ezúttal a pozsonyi Slovan U21-es csapatát fogadták. A nyáron megszokott módon most is igyekeztek folyamatosan támadásokat, helyzeteket kialakítani, a pozsonyiak hálóőre azonban sokszor bravúrosan védte kapuját. A 410 néző előtt játszó komáromiak első gólját a kapitány Domonkos Kristóf szerezte, méghozzá nem épp megszokott módon: szöglete úgy került a kapuba, hogy egyik játékos sem ért hozzá.

 

Domonkos a Sportnet-nek nyilatkozva elismerte, hogy nem épp így tervezte a beadást, panaszkodni azonban nincs oka, miután ez már idénybeli második gólja volt a korábban a Slovannál is megforduló labdarúgónak.

 

 hirdetes_810x300  

A vendégek nem adták könnyen magukat, azonban a KFC érezhetően győzelmi hangulatban volt. A második játékrészben szintén rögzített helyzetből Šimko volt sikeres: míg első, jobblábas lövését hárítani tudta a Slovan kapusa, a kipattanót ballal visszaküldő labdát már nem.

 

A kezdőcsapat

 

forrás: Komáromi FC

A végeredmény

 

forrás: Komáromi FC

 

A mérkőzés összefoglalója

 

 

A győzelem utáni fantasztikus öltözői hangulat

 

Fotók

 

fotó: Körkép.sk/Komjáthy Lóránt
fotó: Körkép.sk/Komjáthy Lóránt
Domonkos Kristóf gólja, fotó: Körkép.sk/Komjáthy Lóránt
fotó: Körkép.sk/Komjáthy Lóránt
fotó: Körkép.sk/Komjáthy Lóránt
Šimko gólja, fotó: Körkép.sk/Komjáthy Lóránt
fotó: Körkép.sk/Komjáthy Lóránt
fotó: Körkép.sk/Komjáthy Lóránt

 

Körkép.sk/KPA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 3 olvasónak tetszik ez a cikk.