Nyitókép: Reuters

 

Online sajtótájékoztatót tartott Gareth Southgate, az angol labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya a magyarok elleni keddi világbajnoki selejtező előtt.

 

„Mindig fejfájást okoz, hogy kiket nevezzek a kezdőbe és időnként úgy érzem, bűnt követek el. Ettől függetlenül biztosan lesznek változások az Andorra elleni mérkőzéshez képest. Erős keretünk van, mindenki tisztában van vele, hogy értékes tagja a csapatnak.“

 

– jelentette ki a szakember.

 

 hirdetes_810x300  

Az M4 Sportnak adott exkluzív interjújában az angol kapitány úgy fogalmazott, nehéz mérkőzésre számít a magyarok ellen, továbbra is jó csapatnak tartja a keddi riválist, ugyanakkor tudja, hogy most egy nehéz időszakon megy keresztül a gárda, Marco Rossi munkáját pedig sérülések és eltiltás is nehezíti. Southgate megjegyezte, hasonló meccsre számít, mint a budapesti, amikor is csapata csak nehezen tudta feltörni a magyarok védelmét, így nem gondolja, hogy a Wembleyben akár már az első félidőben sikerül eldönteni a három pont sorsát.

 

A keddi világbajnoki selejtező 20.45 órakor kezdődik a Wembley Stadionban. A mérkőzésre 70-75 ezer szurkolót várnak, ebből becsléseik szerint nyolcszáz magyar lesz, akiknek többsége az Egyesült Királyságban él.

 

MTI/Nemzetisport

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!