Nyitókép forrása: a KFC Komárno facebook-oldala

 

Az FK Pohronie (Garammente) elleni győzelemmel zárta a téli felkészülést a Komáromi FC A-csapata, melyre igényes tavaszi rajt vár. A Radványi-legénység 9 nap alatt két bajnokit és egy kupameccset is hazai környezetben abszolvál majd.

 

Január elején indult a KFC téli felkészülése, mely alatt nyolc mérkőzést játszottak le a lilák. Első mérkőzésükön a győri ETO ellen gólnélküli döntetlennel végeztek, majd kétgólos vereséget szenvedtek Mosonmagyaróvár csapatától. Ezt követően azonban öt győzelmet és egy döntetlent értek el, ami jó alapnak tűnik az igényes tavaszi rajthoz.

 

„A felkészülés kezdetén, tulajdonképpen egész januárban arra törekedtünk, hogy a csapatot fizikálisan arra a szintre hozzuk, amit az NB II, vagy az NB I (értsd a szlovák országos másodosztály ill. a Fortuna Liga – a szerk. megj.) megkövetel. A játékosok nagyon jól dolgoztak, úgy gondolom fizikálisan maximálisan fel vannak készítve.”

 

értékelte Radványi Miklós azzal, hogy februárban már a taktikai dolgoké volt a főszerep a felkészülés során.

 hirdetes_810x300  

 

„Volt egy hét edzőtáborunk Lipóton, ahol jó körülmények között dolgozhattunk. A munkát, amit szerettünk volna, azt elvégeztük. (…) Olyan ellenfeleket szerettem volna főleg ebben az időszakban, amelyek úgy fognak játszani, mint a csapatok 80 százaléka játszik nálunk, tehát visszazárnak és zárt blokkban játszunk. Az volt a lényeg, hogy megtaláljuk a réseket, ahol meg tudjuk bontani az ellenfelet. Úgy gondolom, hogy sikerült. Bízom benne, hogy jó úton haladunk, hogy a bajnokságra fel legyünk maximálisan készülve”

 

nyilatkozta Radványi.

 

A KFC téli felkészülési mérkőzései és azok eredményei:

 

Körkép.sk

 

A komáromiak Alsókubin csapata ellen kezdik meg a tavaszi pontvadászatot február 25-én, majd három nappal később a Spartak Trnavát fogadják a Slovnaft Cup negyeddöntőjében. Március 5-én szintén hazai pályán Kassa csapatával mérkőznek meg. A klub kedvezményes, hárommeccses belépőjegyek árusításába kezdett, erről bővebben alább számoltunk be.

 

Slovnaft Cup: Megkezdte a jegyértékesítést a KFC a Spartak Trnava elleni kupameccsre

 

Körkép.sk/KPA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.