Nyitókép: dac1904.sk

 

„Željko Gavrić továbbra is klubunk sárga-kék színeit fogja viselni! A DAC és a Ferencváros ugyanis megegyeztek a szerb futballista végleges átigazolásáról, kivásárolva a magyar bajnokkal kötött kontraktusából” – közölte hivatalos oldalán a DAC.

 

A 22 éves támadó tavaly ősszel került a Csallóközbe, most pedig 2026. június 30-ig szóló szerződést kötöttek vele.

 

A DAC közlése szerint a belgrádi Crven zvezda neveltje a csapat egyik kulcsemberévé vált, 15 mérkőzésen 2 gólt szerzett a Fortuna Ligában, valamint a Slovnaft Cup-ban egy mérkőzésen két találatot jegyzett.

 

 hirdetes_810x300  

„Gyors és egy egyértelmű döntést hoztam, kiválóan érzem magam Dunaszerdahelyen, a csapattal pedig komoly célokat érhetünk el. Boldog és szerencsés vagyok, amiért a pályafutásom ebben a klubban folytatódik, ahol kiváló csapattársak és edzők vesznek körül. Meggyőződésem, hogy az elkövetkező idényekben komoly sikereket érünk majd el”

 

nyilatkozta a szerződés aláírását követően Gavric.

 

„Kölcsönjátéka során Željko megmutatta a minőségét. Sajnálatos sérüléséig a kezdőcsapatunk stabil tagja volt. Hatalmas erőfeszítéseket tettünk azért, hogy Željkót végleg leigazolhassuk, amit a sérülése bonyolította. Több szakorvosi véleményt is meghallgattunk, ezek alapján 3-4 héten belül rendben lesz. A klubnál mindenki nagyon várja, hogy együtt dolgozhassunk vele, és segítségével elérjük közös céljainkat és tovább fejlődjünk”

 

mondta Jan Van Daele, a DAC sportigazgatója.

 

dac1904.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.