Nyitókép: mlsz.hu

 

Visszavonulásuk okán Elek Ákost, Nikolics Nemanját és Priskin Tamást köszöntötte az MLSZ nevében Berzi Sándor alelnök és Vági Márton főtitkár, akik az érintetteknek Csányi Sándor elnök személyre szóló köszönő levelét is átadták.

 

Mindhárom játékos hosszú éveken át vett részt a válogatott keret munkájában, és főszereplői voltak a 44 éves szünetet követő Eb-döntőre való kijutásnak, valamint az emlékezetes Eb-döntős mérkőzéseknek. A találkozón az MLSZ vezetői méltatták a három játékos a magyar válogatott irányába tanúsított elkötelezettségét, elhivatottságát, valamint megköszönték azt a sokéves munkát, melyet példás alázattal és odaadással végeztek a válogatott sikerének érdekében.

 

Elek Ákos 48 találkozón szerepelt a nemzeti csapatban, melyeken egyszer volt eredményes, Nikolics Nemanja 43 mérkőzésen nyolc gólt szerzett, Priskin Tamás pedig 63 válogatottsága során tizenhétszer talált be. Elek és Priskin a 2016-os Eb-n szerepelt, míg Nikolics a 2016-os és a 2020-as kontinenstornán is képviselhette a magyar labdarúgást.

 

Priskin Tamás közösségi oldalán számolt be az MLSZ köszöntéséről, majd megjegyezte, hogy pályafutásából arra a legbüszkébb, hogy felvidékiként több mint 10 évig képviselhette hazáját.

 

 

Bár aktív pályafutásukat immáron mindhárman befejezték, a labdarúgástól egyikük sem kíván elszakadni. Elek, Nikolics és Priskin is – a megfelelő képzések elvégzésével, kellő felkészülés után –sportvezetőként szeretne tevékenykedni a jövőben. Magánéletükről elmondták, egészségügyileg jól vannak, és mindhármuknak óriási örömet jelent, hogy több időt fordíthatnak családjukra, gyermekeikre.

 

mlsz.hu, Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.