Májusban nyílik Budapesten Jamie Oliver olasz étterme, a Jamie’s Italian, ez alkalomból az index.hu Londonban beszélgettet a tévés szakáccsal.

 

Voltál már Magyarországon?

Nem még soha, pedig vicces módon az elmúlt években magyarokkal élek együtt, hiszen magyar a házvezetőnőm és a férje is. Az éttermeimben is nagyon sok magyar dolgozik egyébként.

 

Imádok magyarokkal dolgozni! Ha sikerül felvenni egy magyart, munkaadóként mindig azt gondolom, hogy jól járunk, mert sokat dolgoznak, de intelligensek is. És ezt teljesen őszintén mondom, teljesen őszintén. Nem csak azért, mert most itt beszélgetünk!

 

 hirdetes_810x300  

 

És miért gondolod, hogy sikeres lehet Magyarországon is egy Jamie’s Italian?

Az éttermeinknek szerintem van egy jellegzetes üzenetük. Nagyon egyszerű, de finom ételeket készítünk, és fontos, hogy élvezzük a főzést. A legegyszerűbb kenyértől kezdve a tésztákig, mindennap olyan emberekkel főzünk, akik megszállottak. Amikor ezt Angliában elindítottam, soha nem gondoltam, hogy egyszer majd máshol is nyílik éttermem, de tényleg soha. Aztán a különböző munkáim meg iskolai kampányaim során egyre több ember csatlakozott hozzám, és kezdett nekem dolgozni. És ezek mind olyan emberek, akik máshogy gondolkodnak, így az egész cég szerintem egy kicsit máshogy működik. Most ott tartok, hogy a fél világban vannak lelkes emberek által működtetett éttermeink.

 

 

Index.hu: Imádok magyarokkal dolgozni

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!