Szomorú, nagyon szomorú nap ez a mai. (…)

 

 

Árulás, olvasom sok helyen. Nemzetárulás, írják a bátrabbak. Ezzel a magukat magyarnak valló parlamenti képviselőkre utalnak, akik nem támogatták a javaslatot. Döntésük sokak számára felfoghatatlan és elfogadhatatlan. Megjegyzem jogosan.

 

 

 hirdetes_810x300  

Nem beszélve arról, hogy a Most-Híd képviselői által pár éve kidolgozott javaslat lett újból beterjesztve. Csak ma már máshonnan fúj a szél. A Most-Híd már korábban jelezte: a koalíciós tárgyalásokon nem tudták átvinni az állampolgárság ügyét. Lényeg, hogy számunkra, illetve a régióink számára oly fontos Igazságügyi Minisztérium megszerzése sikeres volt. Prioritások.

 

forrás: tasr.sk
forrás: tasr.sk

 

 

A Most-Híd képviselői elsősorban magukat árulták el. Ugyanis nem az állaspontjuk alapján szavaztak. Nem az igazságérzet vezényelte őket, hanem a parancs. Amint a pártelnök mondta: a Híd nem támogathatta ezt a javaslatot (…)

 

 

Több volt ez csupán, mint egy egyszerű törvénymódosítási javaslat. A tét az alkotmányosság és jogbiztonság. A tét az ország stabilitása is. A pártok ilyenfajta viselkedése ugyanis politikai apátiát szül. A politikai kiábrándultság táplálja az szélsőséges magatartást. A jelen kormány megalakulásának fő indoklása pedig az extrémizmus elleni harc. Így nem fog menni… A jellem elvész, marad viszont a hatalom.

 

 

szabadujsag.com – JUDr. Nagy Dávid – Az állampolgár esete a hatalommal

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!