Valaki azt gondolja, hogy ez egy menő ötlet. A pozsonyi kávéházak egy része el van ragadtatva, mert ez men, sőt, még annál is több. Ráadásul egy Pozsonyban népszerű zenekar fog ott játszani.

 

Én azonban arra szeretném kérni a zenészeket, hogy ne tegyék. Ha már a illetékeseknek elment az esze, legalább nekik legyen. A lányaim szeretik őket, járnak a koncertjeikre. de olyan környezetbe, ahol az elvárható.

(…)

A Téry-házhoz teljesen más dolog miatt megyünk. Voltam ott párszor, aludtam is ott a családommal. Egy élmény volt. Nincs szükségem zenekarra, műanyagpoharas fesztiválsörre és filmező drónra sem, hogy statiszta legyek egy síközpont reklámvideójában.

 

 hirdetes_810x300  

A Tatra Flowers fesztivál keretein belül több helyen lesznek koncertek, még templomokban is. Ezt egyáltalán nem ítélem el, vannak előadások, amelyek a templomba is illenek. Én a Téry-háznál, Poprádi-tónál és a Kő-pataki-tónál szervezett koncerteke kifogásolom. Oda nem illenek. (…)

 

Az illetékesek úgy döntöttek, hogy ez rendben van. Amikor engedélyezték, úgy vélték, hogy a természetnek és az állatoknak nem fog számítani. Jó akkor. Valaki döntött a természet nevében. Ha az illetékesek szerint a természetnek nem számít, én úgy gondolom, hogy vannak  emberek, akiknek igen.

 

A fesztivál főszponzora egy üzletlánc, aki a szállással is reklámozza magát. Először is azt tanácsolnám az üzletláncnak, hogy az üzleteiben kezdjenek el tájékoztatni arról, melyik juhtúró készült szlovák juhtejből és melyik franciából. (…)

 

A Magas-Tátrában valakinek be kell bizonyítania, hogy bármit megtehet. A Téry menedékházban szervezett koncert precedenst teremt. Ha egyszer megengedik, miért ne tennék meg másodszor vagy harmadszor? Miért ne lehetne ott egy mobilszolgáltató céges vacsorája? Miért ne szállhatnának le ott pénzemberek? Miért ne lehetne ott egy jó parti?

 

Aktualne.skAlojz Hlina: Koncert na Téryho chate

 

 

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!