Hogyan ne kérdezzünk a MOST-HÍD lakossági fórumán.

 

Helyszín és időpont: Csehi, 2015. november 20.

 

Főszerepben: A nép, Simon Zsolt, Solymos László, Bastrnák Tibor, Tomáš Galbavý, Pócsik József

(…)

 hirdetes_810x300  

 

Lakossági fórum: Olyan esemény, ahol a politikusok vagy szakértők közvetlenül érintkeznek a választópolgárral.

(…)
Parlamenti képviselő, politikus: tisztség, hivatás, melynek hatalma a néptől eredeztető. Felelősséggel tartozik a választópolgároknak. Azon munkálkodik, hogy a népet szolgálja – NYÍLTAN, ŐSZINTÉN!

(…)

Az embernek esélye sincs, hogy kérdését nyíltan, a közönség előtt tegye fel. A választópolgár a politikustól (lásd. fogalomtár) csak papíron kérdezhet, hogy véletlenül se tegyen fel kínos kérdéseket, melyekkel kellemetlen helyzetbe hozhatná a politikus Urat! Az ember még azt sem tudja, hogy miről fog szólni a beszélgetés (lásd. fogalomtár), de a kérdéseit már a legelején papírra kell vetnie, hogy mire azok felolvasására kerülne a sor, a moderátor kiszelektálhassa „ami nem oda való“.

 

Csendesen, türelmesen végigjelentkeztem az egész beszélgetést, hogy a bennem megfogalmazódott kérdésekre ott helyben választ kapjak. A moderátor és a politikusok viszont egész idő alatt figyelmen kívül hagytak, pedig a végén már a harmadik sorból, állva vártam, hogy megadják a lehetőséget.

(…)
Ha már egy politikus nyíltan nem meri felvállalni a választópolgárok kérdéseit, akkor mit várhatunk el tőle a parlamentben?

 

Pócsik József, a Via Nova Ifjúsági Csoport alelnöke – Felvidéki kampányabszurd!

bela
Kép: Bugár Béla facebook oldala

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!