Nyitókép: TASR/Jakub Kotian

 

Igor Matovič kormányfő nem tudja, hogy meddig fognak tudni együttműködni az SaS-szel egy koalícióban. A kormányfő szerint az SaS az egyetlen olyan koalíciós párt, amelyik „direkt” dolgokat csinál. Matovič ezzel Richard Sulík gazdasági miniszterre, az SaS elnökére célzott.

 

„Nem tudom, hogy meddig lehet így folytatni a „közös” együttműködést. A koalíciónak az a feladata, hogy megtisztítsa a padlót a szennytől, sőt a járvány idején a nehéz döntéshozatal is a feladatai közé tartozik. Ezért is kellene összetartanunk, és nem ilyen „kínos direkt dolgokat” csinálni. Három párt képes arra, hogy ne csináljon ilyeneket, az SaS-nek viszont folyamatosan késztetése van erre”

 

– konstatálta Matovič, aki bízik benne, hogy Sulík végre megtanul együttműködni az OĽaNO-val, az Sme rodinával és a Za ľudíval.

 hirdetes_810x300  

 

A járványügyi bizottság ülésére sietve Matovič azt mondta az újságíróknak, hogy továbbra is a koalícióban akarja látni az SaS-t, Sulíkot pedig nem tervezi visszahívni a posztjából, mindössze annyit akar, hogy Sulík kezdjen el normális viselkedni.

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.