Nyitókép forrása: cas.sk

 

A Markíza televízió értesülése szerint már emberölés ügyében nyomoz a rendőrség Csémi László feleségének halála ügyében, akit néhány nappal ezelőtt találtak holtan otthonában. A halottkém eredetileg kizárta az idegenkezűséget, ma már hivatalosan is lehetségesnek tartja a gyilkosság lehetőségét.

 

Csémi, aki Matúš Šutaj Eštok (HLAS) belügyminiszter tanácsadója, a kihelyezett kormányülés miatt a tragédia napján Nagymihályon, tehát az ország másik felében tartózkodott. Nem tudta elérni feleségét telefonon, végül lánya ment el a házukhoz. Akkor a 44 éves nő már eszméletlen állapotban volt a medencében, és a kiérkező mentősöknek sem sikerült újraéleszteniük.

 

A Markíza úgy tudja, hogy az esetet a nagyszombati kerületi nyomozóiroda vette át, és emberölésként vizsgálják az esetet. A tragédia másnapján már a NAKA műveleti egységei is kivonultak a helyszínre.

 

 hirdetes_810x300  

A legutóbbi hivatalos közlések szerint a nő halálát fulladás okozta, egészen pontosan vízbefúlás. Az első hírek szerint még fejet ért ütés.

 

Az ügyészség és a rendőrség információs embargót jelentett be az esettel kapcsolatban – ami folyamatban lévő nyomozás esetén egyáltalán nem meglepő. A teljes halottkémi jelentés még nem készült el.

 

Házbiznisz Nagymegyeren: A magas rangú tisztségviselő nem tudott ellenállni az utolsó Pápay-maffia kedvező ajánlatának

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.