Mi lehet ez: felemelő, egészséges és nagyon szórakoztató? Hát persze, hogy a pompás pancsolás egy jó minőségű jacuzziban.

 

Felemelő, mert mégis csak egy olyan tevékenység ez, amelyet nem mindenhol lehet ám végezni. Ám – szerencsére – ma már nem a luxuskategóriába tartozik. Egyértelműen nagyon egészséges, mivel bizonyítottan rengeteg pozitív hatása van, például képes javítani a perifériás ér- és nyirokkeringést, és a merevségeket is oldja. Arról, hogy szórakoztató is, pedig igazán semmiféle vita nem alakulhat ki. Ez tény, kérem szépen.

 

A feszültség tovatűnik

 

 hirdetes_810x300  

Mikor hazatérsz egy fárasztó napot követően, és otthon egy modern Intex jacuzzi vár, akkor máris elfeledheted a mindennapi gondokat. Csak a finoman fodrozódó és lágyan simogató vízre és a huncutul csiklandozó légbuborékokra kell a figyelmed fordítanod. A kellemes hőmérsékletű víz lágyan körbeölel, és te tökéletesen relaxálhatsz. Persze a pároddal közösen vagy akár a barátaiddal együtt is élvezhetitek a saját jacuzzi kínálta örömöket.

 

A Medence Óriás webáruházában Intex jacuzzik nagy választékát találod, valamint egyéb, az otthoni wellnessélményeket még teljesebbé tevő kiegészítőket is.

 

Luxuskényeztetés a saját otthonodban

 

Ma már az otthoni wellness nem elérhetetlen, igazán jó időtöltést kínálnak a saját, külön bejáratú jacuzzik. Még csak ki sem kell lépned a házból, és a falakon belül vagy akár a szabadban vagy a teraszon is könnyedén felállíthatod ezeket a berendezéseket, és nagyon egyszerűen üzembe is tudod helyezni őket. A saját jacuzzi ráadásul garanciát is jelent a tökéletes higiéniára is, amely a különösen érzékenyek számára igazán ütős érv egy Intex jacuzzi vásárlása mellett. Ez a luxuskényeztetés ma már igazán megfizethető áron elérhető.

 

Lényegében az egészség támogatása volt a fő szempont az első jacuzzi, más néven hidromasszázs berendezés feltalálásakor. Az olasz származású Jacuzzi fivérek kaliforniai gyárában készült az első modell egy reumás rokon számára. Hogy egy kádba fúvókákat építettek, ahol a vízbe érkező légbuborékok a bent ülőt igazán kellemesen masszírozták, kolosszális ötletnek bizonyult.

 

A Medence Óriásnál kapható Intex jacuzzikban ugyanezen elv alapján nyerhetsz te is felüdülést és gyógyírt is, ha valami mozgásszervi problémádat kezelnéd. Különösen akkor, ha a végtagfájdalom miatt esetleg a klasszikus gyógymasszázs szóba sem jöhet, csak a vizes kezelés. Ezekben a modern berendezésekben azonban már az a csodás, hogy a légbuborékok felmelegítve jutnak a vízbe, és azt így nem hűtik le.

 

Hosszú ideig számíthatsz rá

 

A strapabíró Intex jacuzzik felfújható kisebb medencék, könnyen átteheted máshová őket. Rendkívül erős váz gondoskodik a stabilitásukról, és háromrétegű megerősített PVC az oldalfaluk. A beépített elektromos vízlágyító rendszerük miatt a belső berendezései védve vannak a vízkő károsító hatásai ellen is. Okos, pénztárcabarát és igazán szép szerkezetek.

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!