Kíváncsi arra, létezik-e előírás az egészséges táplálkozásra? Ön is a horgászat szerelmese? Házi rétest enne? Kikapcsolódna a családjával karöltve? Érdekli, milyen a világ egy tudós, utcafotós és angoltanár szemével? Felfedezné a bakelit lemezek varázslatos világát? Érdekli egy két idősíkon futó, fordulatokban gazdag családtörténet? Teniszezne?

 

A Nagymegyeri Városi Művelődési Központban május 14-én, hétfőn 15.00 órától a 2017-ben született gyermekeket köszöntik.

 

A dunaszerdahelyi Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban május 14-én, hétfőn 18.00 órai kezdettel bemutatják az Aurora Borealis – Északi fény filmet. Részletek ITT

 

A diósförgepatonyi alapiskola tornatermében május 14-én, hétfőn 18.00 órától pilates tornán mozgathatják meg az izamikat.

 

Az alistáli Művészeti Alapiskola tánctermében május 15-én, kedden 10.00 órától ringató foglalkozással várják a kisgyerekeket szüleikkel.

 

A Nagymegyeri Városi Művelődési Központban május 15-én, kedden 15.30-tól anyák napi akadémia szerveződik.

 

A nagymegyeri Corvin Mátyás Magyar Tannyelvű Gimnáziumban május 15-én, kedden 16.00 órától a „Nagymegyeri Gimi” kiadvánnyal kapcsolatban időutazásra hívják az egykori diákokat.

 

 

Dunaszerdahelyen a Peter´s Barban május 15-én, kedden 17.00 órától Beauty Party lesz. Bővebb információ ITT

A somorjai STK Somorja Teniszklub teniszpályán (Pomlé) május 15-e, kedd 18.00 és 19.00 óra között tenisz toborozót tartanak.

 

A Somorjai Városi Művelődési Központban május 16-án, szerdán anyák napi ünnepség keretén belül köszöntik az édesanyákat a Matej Bel alapiskola diákjai.

 

Somorja főterén május 17. és 19. között tavaszi vásárt szerveznek.

 

 

Az Ekecsi Művelődési Otthon május 17-én, pénteken 17.00 órától Kinez Est helyszínéül szolgál, ahol a téma a nő, a férfi és a párkapcsolat lesz.

Dunaszerdahelyen május 18. és 20. között Jobb agyféltekés kurzust tartanak.

 

 

A dunaszerdahelyi Buena Coffee Houseban május 18-án, pénteken 18.00 órától Van arany középút a táplálkozásban? címmel Mert nőnek lenni jó klubestet tartanak. Részletek ITT

 

A dunaszerdahelyi MOL Arénában május 18-án, pénteken 18.00 órától szépségápolás témájú Új Nő klubest szerveződik. Bővebb információ ITT

A dunaszerdahelyi városi műjégpályán május 18-án, pénteken 20.00 órától Kárpátia koncert lesz. Részletek ITT

A dunaszerdahelyi Legendary Music Clubban május 18-án, pénteken 20.00 órától Váradi Majálisra várnak mindenkit. Részletek ITT

 

A dunaszerdahelyi NFG klubban május 18-án pénteken 21.00 órától DS Blus Club – The Butcher, Bitango estet tartanak. Bővebb információ ITT

Dunaszerdahelyen május 18-án és 19-én, pénteken és szombaton Szlovákiai Magyar Táncháztalálkozót tartanak. Bővebb információ ITT

Dunaszerdahelyen az Arena Pub DS-ben május 19-én, pénteken a 21.00 órakor kezdődő partyn Newik is zenél majd.

 

Nyékvárkony nagyközségben május 19-én, szombaton Molnár Gáspár emlék-horgászverseny lesz a Magla tavon.

 

Pozsonyeperjesen május 19-én, szombaton 9.00 órától Kis-Duna majálist rendeznek. Részletek ITT.

A dunaszerdahelyi Csallóközi Múzeumban május 19-én, szombaton 10.00 órától a múzeumok és galériák éjszakáját ünneplik.

Vásárút községben május 19-én, szombaton 11.00 órától tartják a XII. réteshúzó fesztivált. Bővebb információ ITT.

A Csilizpatason található Bendő  kavicsgödörnél május 19-én, szombaton sétarepülésre lesz lehetőség. Részletek ITT.

Nagymegyeren a Zárda udvarán május 19-én, szombaton 14.00 órától családi délutánt tartanak.

 

A felsőpatonyi kultúrházban május 19-én, szombaton tavaszi dalos találkozót rendeznek.

 

A somorjai Németh-Šamorínsky István Művészeti Alapiskola koncerttermében május 19-én, szombaton 18.00 órai kezdettel a Harmonia Classica kamarazenekar 10 éves jubileumi konctjére várja az érdeklődőket.

 

A nagyabonyi kultúrházban május 19-én, szombaton pünkösdi jótékonysági bál szerveződik a Erdélyi Rolika támogatásra? Bővebb információ ITT

 

A gellei kultúrház május 19-én, szombaton jótékonysági bál helyszínéül szolgál.

 

A dunaszerdahelyi NFG klubban május 19-én, szombaton 20.00 órától traveliNFG estre várják az érdeklődőket, ahol egy angoltanárnő/költőnő és egy tudós/utcafotós szemével láthatják a világot.

A dunaszerdahelyi NFG klubban május 19-én, szombaton 20.30-tól HaddelHadd ad koncertet.

 

A dunaszerdahelyi Soul Hunter Music Clubban május 19-én, szombaton 21.00 órától az évadzáró bulin fellép a 2018. évi DAL győztese AWS, majd KIES és ZeroDay.

 

A dunaszerdahelyi Terno – Hypernova parkolójában május 20-án, vasárnap 7.00 és 11.00 között a kisállattenyésztők májusi találkozójára kerül sor.

A nagymegyeri Szent Miklós plébániatemplomban május 20-án, vasárnap 16.00 órától Pünkösd üzenete címmel ünnepi koncertre kerül sor.

 

A somorjai Moziban május 20-án, vasárnap 18.00 órától lemezbörze lesz.

 

Összeállította: Laky Erzsébet

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!