Egy mátyusföldi községben most lehetőséget biztosítanak arra, hogy kimozduljunk otthonról és átmozgatva a megfáradt testet szebbé varázsoljuk a gyerkőcök ünnepét. Mert ugye nincs is csodásabb egy önfeledt gyermeki mosolynál. Nádszegen jótékonysági karáconyi edzésre kerül sor.

 

Gombos Flóra szervező hírportálunkak elmondta, hogy a jótékonysági edzés immáron harmadik alkalommal valósul meg. Az ötlet eredetével kapcsolatban hozzátette, hogy bár karácsony előtt mindenki ajándékokat keres szeretteinek, sajnos, vannak, akiknél szenteste nem kerül ajándék a fa alá és nincs ünnepi lakoma sem. Ezért aztán adományokat gyűjtenek, hogy kicsit szebbé tegyék a rászorulók, vagy a hátrányosabb helyzetű emberek (gyerekek) karácsonyát is.

 

Fotó: Gombos Flóra FB-oldala

 

Az edző részletezte, hogy bárki hozzájárulhat a gyermekotthon szebb karacsonyához pl. játékkal, ruhával, édességel, sőt az edzésből befolyt összeg is nekik lesz felajánlva. A belépő tetszőleges, mindenki maga dönti el, mennyivel járul hozzá az adományhoz.

 hirdetes_810x300  

 

Gombos Flóra ismertette a jótékonysági est edzéseit: „Az egyik a Gymstick, mely már 3 éve magával ragadott. Ez egy egyedi edzésmódszer, egy speciális tornabot, mely két végére gumikötelékek vannak felcsatolva. Hatékony, sokrétű, és zseniális. Egyszerre több izomcsoportot foglalkoztat – a nagy izmokon túl a kisebb izmokat is, melyet csak nagyon kevés edzés képes bekapcsolni a munkába.”

 

 

A sportágról elmondta, hogy minden korosztály és nem számára ajánlott. Preventív, funkcionális és nagyon magas kalóriafelhasználású. A szervezőtől megtudtuk, hogy a második edzestípusnak a dinamikus gerinctreninget jelölte ki. Véleménye szerint erre az óratípusra mindenkinek szüksége van tartásjavítás és prevenciós céllal egyaránt.

 

Gombos Flóra mindenkit sok szeretettel vár december 21-én a nádszegi alapiskola tornatermébe: „Mozogjunk együtt egy jó ügyért. Kellemes ünnepeket kívánok a Körkép.sk olvasóinak.“ – zárta.

 

Laky Erzsébet

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!