Miniszterelnök úr!

 

Végtelenül sajnálom Önt, amiért egy olyan kormány első emberének kell lennie, ami nagy valószínűséggel áfacsalásokat támogat, ha nem egyenesen szervezi azokat. Azt is sajnálom, hogy mint ennek az országnak a miniszterelnöke, arra van kárhoztatva, hogy egy olyan lakásban éljen, amit nagy valószínűséggel jogtalan áfavisszaigénylésekből építettek fel.

 

Azt is sajnálom, hogy mindezt azok az emberek tették lehetővé, akiknek Ön adott lehetőséget arra, hogy valami jót tegyenek az országgal. És, úgy tűnik, ezek az emberek elárulták Önt. Szétrabolják az országot, mint a Mečiar-korszak vadprivatizációjának idejében.

 

 hirdetes_810x300  

Tudom, hogy a folytonosság kormányában a felelősséget megosztotta az SNS, a Most-Híd és a Sieť pártokkal, ezért őket is kérdezem, meddig tart ez még? Vagy a döntéseket nem ti hozzátok? Mikor kerülnek a lakosok az első helyre?

 

És most már sajnálom Szlovákia polgárait is, akik nem szolgáltak rá a folytonosság kormányára. Talán jobban éreznénk magunkat, ha nem lopnák szét ennyire ezt az országot.

 

 

A szerző saját facebok-oldala

Nitókép: Pravda.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!