Tisztelet a Hősöknek!
Szégyen a füttyögetőknek!

 

Szomorúan olvasom a hírekben és hallom, hogy Orbán Viktor miniszterelnök úr beszéde közben szervezett sípolás, rendzavarás történt. Még 56 Hősei előtt sem tudnak tisztelegni méltóságteljesen egyesek. Ja, hogy közöttük sok volt az ÁVÓ-s, besúgó, kommunista vezető? Az meglehet. Szégyenteljes viselkedésük nem tudja romokba dönteni a szabadság, a szólásszabadság, a demokrácia alapjait.

 

Hiszen, ha diktatúra volna, akkor most nem fütyülhettek volna szabadon. Nem is beszélve a rendőrattakról, amelyet Gyurcsány rendelt el 2006-ban, most milyen érdekes nincs gumibotozás, vízágyúzás, kardlapozás… Helyette vannak olyan politikusok és fizetett rendbontók, akiknek 56 szelleme nem mond semmit. Csak sajnálni tudom a lelki szegényeket!

 

 hirdetes_810x300  

1956-ban a rendíthetetlennek hitt szovjet kommunizmus olyan sebet kapott, amelyből már nem tudott felépülni, 1956 után vezetőivel együtt „elvitte az ördög”. – mondta a miniszterelnök, majd hozzátette: „Igaz, néha visszajár füttyögetni”. Az istentelen kommunisták szelleme ma is köztünk jár, igaz más köntösben mutatkozik.

 

A magyar nép egy erős, szabadságszerető nép! Én örülök, hogy ennek a nemzetnek a tagja vagyok és tisztelem a magyar miniszterelnököt! Tisztelem 56 Hőseit és mindazokat, akik vérüket adták a szabadságért, vagy éppen csendes munkával dolgoztak azon, ahogy nekünk, kései utódoknak az eszünkbe véssék: Elég volt a szolgaságból, a más népek által irányított rendszerekből!
Legyünk büszkék és tiszteljük Hőseinket!

 

Nyitókép: hirado.hu/a képen 1956 mécsesekből kirakva Dunaszerdahelyen

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.