Nyitókép: MTI

 

A Ferencváros megnyerte sorozatban a hatodik, összességében pedig a 35. bajnoki címét, mivel hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a kieső helyen álló Kisvárdával a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának második szombati mérkőzésén.

 

Az immár 13 kör óta veretlen zöld-fehérek 15 ponttal előzik meg a második Paksot és 16-tal a harmadik Fehérvárt, így előnyük behozhatatlanná vált, mivel előbbi riválisnak négy, míg utóbbinak öt meccse van hátra.

 

 hirdetes_810x300  
Budapest, 2024. április 20.
A Ferencváros csapata ünnepel a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójában játszott Ferencvárosi TC – Kisvárda Master Good mérkõzés után a Groupama Arénában 2024. április 20-án, mert matematikailag megnyerték a bajnokságot.
MTI/Hegedüs Róbert

Az FTC klubcsúcsot döntött sorozatban hatodik elsőségével, eddigi legjobbja ugyanis az öt egymást követő aranyérem volt 1909 és 1913 között.

 

Budapest, 2024. április 20.
Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club (FTC) elnöke (b) és Dejan Stankovic, a Ferencváros szerb vezetõedzõje (j) ünnepel a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójában játszott Ferencvárosi TC – Kisvárda Master Good mérkõzés után a Groupama Arénában 2024. április 20-án, mert az FTC matematikailag megnyerte a bajnokságot.
MTI/Hegedüs Róbert

 

Kubatov: mindig az új célokat nézem ilyenkor

 

Kubatov Gábor klubelnök szerint a sorozatban hatodszor bajnok Ferencváros labdarúgócsapatának ez volt a legnehezebb aranyérme az elmúlt időszakban.

 

„Bármilyen fura, mindig az új célokat nézem ilyenkor”

 

– mondta az M4 Sportnak a sportvezető arra utalva, hogy az MTK-nak kilences, míg az ősi rivális Újpestnek hetes sikerszériája is van a magyar élvonalban.

 

Kép forrása: FradiMob Fb-oldala

 

Kubatov úgy vélte, noha a végére nagy lett a különbség az üldözőkkel szemben, mégis az elmúlt időszakban ez volt a legnehezebben kivívott aranyérem, mert még tavasszal is sokáig a Paks volt a listavezető.

 

„Egyre jobb a bajnokság, egyre erősebbek az ellenfelek. A következő idény is izgalmas lesz. Dejan Stankovic a titka a mostani tavasznak. Igazi szerb, aki szeret itt lenni”

 

Budapest, 2024. április 20.
Dejan Stankovic, a Ferencváros szerb vezetõedzõje (j) és a szurkolók ünnepelnek a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójában játszott Ferencvárosi TC – Kisvárda Master Good mérkõzés után a Groupama Arénában 2024. április 20-án, mert az FTC matematikailag megnyerte a bajnokságot.
MTI/Hegedüs Róbert

 

– jelentette ki a 13 kör óta veretlen zöld-fehér klub elsőszámú vezetője, aki szerint a csapatnak meg kellett küzdenie a kiégettséggel, illetve csalódottsággal is, mert a nemzetközi porondon szerettek volna messzebb jutni. Az FTC a nyolcaddöntőbe jutásért rendezett párharcban maradt alul a görög Olimpiakosszal szemben a Konferencia-ligában.
A jövőt tekintve úgy fogalmazott, jó lenne megtartani a csapatot, de mindenkit nem lehet.

 

Kép forrása: FradiMob Fb-oldala

 

A 35. bajnoki címét ünneplő Ferencváros szombaton hazai pályán, a kieső helyen álló Kisvárdával játszott gól nélküli döntetlennel tett szert behozhatatlan előnyre, mivel 15 ponttal előzi meg a második Paksot és 16-tal a harmadik Fehérvárt, miközben előbbinek négy, míg utóbbinak öt meccse van hátra.

 

Budapest, 2024. április 20.
Dejan Stankovic, a Ferencváros szerb vezetõedzõje (k) ünnepel a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójában játszott Ferencvárosi TC – Kisvárda Master Good mérkõzés után a Groupama Arénában 2024. április 20-án, mert az FTC matematikailag megnyerte a bajnokságot.
MTI/Hegedüs Róbert

 

MTI

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!