Ma este rendezik A Dal 2017 második válogatóját: a Duna televízióban élőben látható showműsorból újabb hat produkció jut tovább az elődöntőbe.

 

A Dal szombati műsorának vendégfellépője Vastag Csaba lesz

 

A Dal 2017 végső szakaszába jutott harminc dal előadói közül a szombati második adásban is tíz lesz látható-hallható.

 

 hirdetes_810x300  

Közöttük szerepel AnnaElza feat. Kása Juli (a dal címe: Jártam), Chase (Dust in the Wind), a Kállay Saunders Band (17), Kanizsa Gina (Fall Like Rain), a Mrs Columbo (Frozen King), Mujahid Zoltán (On My Own), a Peet Project (Kill Your Monster), Peter Kovary & The Royal Rebels (It’s A Riot), Szabó Ádám (Together), valamint Tóth Andi (I’ve Got A Fire).

Fotó: Facebook/A Dal

 

A Dal szombati műsorának vendégfellépője Vastag Csaba lesz, aki különleges produkciót ad elő a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarának kíséretében. Mint az énekes elárulta, amit este látni fog a közönség, az teljesen más, mint amit eddig csináltak. “Ezt a produkciót ebben a formában még sehol nem láthatta senki, egyedi előadás lesz” – hangsúlyozta Vastag Csaba, aki szerint A Dal igazán jó lehetőség azoknak a fiataloknak, akik meg akarják magukat mutatni.

 

A verseny ötödik zsűritagja idén is a közönség; szavazni A Dal 2017 applikációval a MédiaKlikk Plusz keretalkalmazáson keresztül lehet. A produkciókra leadott voksokat összesítik, átlagolják és hozzáadják a négy zsűritag pontjaihoz. Ez alapján öt dal és előadó kerül a középdöntőbe, emellett a közönség további egy számot továbbjuttathat kedvenc produkciója kódjának beküldésével.

 

MTI

Nyitókép: oneeurope.co.uk

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!