A hétvégi Sároseperjes elleni fantasztikus győzelemmel megkezdődött a DAC hat mérkőzéses hazai menetelése. A szurkolók részéről óriási igény mutatkozik már előre bebiztosítani az egyes meccsekre a jegyeket.

 

A DAC pénztárai szerda délután nyitottak, így megkezdődött a belépőjegyek értékesítése a következő öt hazai meccsre.

 

2017.03.04., szombat, 14.00: DAC-Ružomberok (Fortuna Liga 22. forduló)

2017.03.07., kedd, 18.00: DAC-Poprad (Slovnaft Cup negyeddöntő)

 hirdetes_810x300  

2017.03.11., szombat, 16.30: DAC-Žilina (Fortuna Liga 23. forduló)

2017.03.19., vasárnap, 15.20: DAC-Trnava (Fortuna Liga 24. forduló)

2017.04.08., szombat, 15.30: DAC-Slovan (Fortuna Liga 26. forduló)

 

Az fcdac.sk tájékoztatása szerint a Zsolna, Nagyszombat és Slovan elleni bajnokikra egy fő mérkőzésenként maximálisan 10 belépőt vásárolhat.

 

„Óriási igényt érzünk szurkolóink részéről a Zsolna, Nagyszombat és Slovan elleni presztízsmérkőzésekre. Naponta érkeznek megkeresések az elővétellel kapcsolatban, ezért is döntöttünk úgy, hogy az említett három top meccsre a megszokottnál jóval korábban megkezdjük a belépőjegyek értékesítését. A szurkolóknak tehát már most alkalmuk nyílik megvásárolni a belépőket, amivel elkerülik azt a kockázatot, hogy esetleg lemaradnak valamelyik rangadóról. Javasoljuk, hogy biztosítsák helyüket, és egyszerre vegyék meg a belépőket az összes említett mérkőzésre. Ezután már nem marad más hátra, csak eljönni a stadionba, és élvezni a futballünnepet. Bízunk benne, hogy minden jegyet sikerül eladni, és teltházas mérkőzéseket élhetünk meg a DAC Arénában,“

 

magyarázza Martin Tornyai, a DAC üzleti- és marketingmenedzsere.

 

A szurkolókat most is meghosszabbított nyitvatartási idővel várják a jegypénztárakban. További információk az fcdac.sk oldalon érhetők el.

 

 

Körkép.sk

Nyitókép: fcdac.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!