Bónuszvideóval cikkünk végén! Jó iramú, küzdelmes mérkőzésen igazságos döntetlen született Dunaszerdahelyen a Fortuna Liga negyedik fordulójában, ahol több mint 7 ezer néző előtt a második helyen álló DAC a harmadik Rózsaheggyel találkozott.

 

Korán, már az első negyedóra végén vezetést szereztek a vendégek, akik nem véletlenül tanyáznak a bajnokság harmadik helyén. Mozgékony, agresszív játékuk kicsit talán meg is lephette a kissé fáradt benyomást keltő DAC játékosokat.

 

A lelátó buzdítására aztán a félidő második felében fokozatosan felpörögtek a sárga kékek, akik több ajtó-ablak helyzetet is kidolgoztak. A 22. percben a mérkőzés egyik legjobbja, Vida Kristopher maga vihette kapura a labdát, de azt a hálóőr lábába rúgta.

 

 hirdetes_810x300  

Bayo szintén nagy helyzetben hibázott. A 42. percben egy sarokrúgást követően végül Vida jól érkezett és szép góllal egyenlített.

 

A második félidő 47. percében ismét a rózsahegyiek voltak eredményesek, de találatukat les miatt érvénytelenítette a játékvezető. Egyre jobban felpörgött a DAC, az 50. perc környékén volt egy nagyon erős 10-15 perces időszaka a csapatnak. Előbb Vida rúgott egy óriási kapufát, majd Pačina jogos tizenegyesből megszerezte a vezetést..

 

Az előny birtokában sem álltak vissza Kalmárék, továbbra is mozgalmas, jó iramú volt a mérkőzés, melyen a vendégek sem játszottak alárendelt szerepet.

 

A 70. percben egy átlövésből egyenlített a Rózsahegy, a 77. percben pedig Bayo szerezhette volna meg a három pontot a csapatnak egy beadás után. A rövidre érkezve azonban pár centivel a kapu mellé lőtt. A végén már nem változott a mérkőzés állása, maradt a 2:2. Ezzel a DAC átmenetileg vezeti a Fortuna Ligát, a Slovan holnap játszik Nyitrával.

 

A Körkép.sk helyszíni képei és Pačina tizenegy gólja videón.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bónuszvideó, a meccs előtti elmaradhatatlan Nélküled:

 

Körkép.sk

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!